×
Μενού

Ski Goggles

  Φίλτρα
Brands
Μέγεθος προσώπου
Τύπος φακού
Σύστημα αλλαγής φακών
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 2

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Τι χρώμα φακού γυαλιών πρέπει να έχω;

Σε γενικές γραμμές, οι φακοί με πιο σκούρο χρώμα αφήνουν λιγότερο φως να περάσει, οπότε είναι ιδανικοί για να αποκλείουν τον ήλιο. Οι ανοιχτόχρωμοι φακοί αφήνουν περισσότερο φως να περάσει, γεγονός που είναι πλεονεκτικό σε πιο σκοτεινές, συννεφιασμένες ημέρες. Εκτός από το χρώμα, σε κάθε φακό δίνεται μια βαθμολογία VLT σε % (οπτική φωτοπερατότητα). Όσο χαμηλότερο είναι το VLT-%, τόσο λιγότερο φως επιτρέπεται να εισέλθει, πράγμα που είναι καλύτερο για ηλιόλουστες ημέρες. Όσο υψηλότερο είναι το VLT-%, τόσο περισσότερο φως επιτρέπεται να εισέλθει, και αυτό είναι βέλτιστο για τις συννεφιασμένες και χιονισμένες ημέρες.

Ορισμένα γυαλιά διατίθενται με φακούς που μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν, ώστε να μπορείτε να αφαιρέσετε έναν φακό και να προσθέσετε έναν άλλο για να ταιριάζει καλύτερα στις καιρικές συνθήκες. Τα γυαλιά σκι ή snowboard της γκάμας των προϊόντων μας μπορούν να συνοδεύονται από έναν δεύτερο φακό δωρεάν.

Πρέπει τα παιδιά να φορούν γυαλιά σκι;

Ναι, είναι σημαντικό για τα παιδιά να φορούν γυαλιά σκι, καθώς παρέχουν προστασία από τις διάφορες καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του σκι και βελτιώνουν την ορατότητά τους. Ο φακός στα παιδικά γυαλιά σκι όχι μόνο εμποδίζει την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου, αλλά λειτουργεί και ως ασπίδα από τον άνεμο και το χιόνι. Το πρόσθετο πλεονέκτημα σε αυτό είναι ότι διατηρεί το πρόσωπο του παιδιού σας ζεστό.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά των παιδικών γυαλιών χιονιού που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε για ένα συγκεκριμένο μοντέλο. Τα επιδραστικά χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε περιλαμβάνουν την τεχνολογία κατά της ομίχλης, το OTG που σημαίνει Over The Glasses (για τα παιδιά που φορούν γυαλιά) και τους εναλλάξιμους φακούς. Η ύπαρξη ενός πρόσθετου φακού που μπορεί να εναλλάσσεται σας επιτρέπει να έχετε έναν φακό για τις φωτεινές, ηλιόλουστες ημέρες και έναν φακό για τις πιο σκοτεινές, χιονισμένες ημέρες. Τα καλύτερα παιδικά γυαλιά σκι για παιδιά θα έχουν έναν συνδυασμό αυτών των χαρακτηριστικών, αν όχι όλα.

Το κατάλληλο ντύσιμο των παιδιών σας είναι ένα από τα άλλα θεμέλια για να έχουν μια καλή εμπειρία σκι. Για να διατηρούνται ζεστά, θα πρέπει να φορούν θερμικά ρούχα ως βασικά στρώματα. Για να δείτε τη συλλογή μας, ανατρέξτε στην ενότητα Ski Base Layers.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις