×
Μενού

Μπότες snowboard

  Φίλτρα
Brands
Μέγεθος παπουτσιού
Flex
Δέσιμο
Φύλο

Οι μπότες snowboard εξασφαλίζουν καλές επιδόσεις

Οι μπότες snowboard αποτελούν σημαντικό μέρος του εξοπλισμού σας. Αν είναι πολύ σκληρές, πολύ μαλακές ή απλά δεν ταιριάζουν, θα είναι δύσκολο να αποδώσετε καλά. Παρέχουν επίσης μόνωση για τα πόδια σας κατά τη διάρκεια των κρύων ημερών του χειμώνα. Έτσι, για να αποδώσετε τα μέγιστα στις πίστες, επιλέξτε τις καλύτερες δυνατές μπότες snowboard.

Πώς πρέπει να εφαρμόζουν οι μπότες snowboard;

Κάθε κίνηση του snowboard σας εξαρτάται από τις κινήσεις των ποδιών σας. Για το λόγο αυτό, οι μπότες snowboard πρέπει να εφαρμόζουν σφιχτά γύρω από το πόδι. Η άκρη των δαχτύλων των ποδιών σας θα πρέπει να αγγίζει ελάχιστα το μπροστινό μέρος της μπότας και η φτέρνα σας θα πρέπει να τοποθετείται σταθερά στο φτέρνα της μπότας. Ωστόσο, τα δάχτυλα των ποδιών σας δεν πρέπει να καμπυλώνονται μέσα στις μπότες και δεν πρέπει να υπάρχουν σημεία πίεσης.

Επειδή η εσωτερική μπότα διαστέλλεται με την πάροδο του χρόνου, ίσως είναι καλή ιδέα να αγοράσετε μπότες snowboard που είναι μισό νούμερο μικρότερες από το κανονικό σας νούμερο παπουτσιών. Ωστόσο, θυμηθείτε να ελέγχετε πάντα τους πίνακες μεγεθών των μεμονωμένων προϊόντων για να βρείτε το βέλτιστο μέγεθος.

Τι μπότες snowboard πρέπει να πάρω;

Όταν αγοράζετε μπότες snowboard, είναι σημαντικό να εξετάσετε μερικούς διαφορετικούς παράγοντες. Ένας από τους κύριους παράγοντες είναι η κάμψη των μπότες. Οι μπότες snowboard έχουν διαφορετική κάμψη, η οποία βασίζεται στα διαφορετικά στυλ οδήγησης. Εάν είστε αρχάριος, θα πρέπει να επιλέξετε μπότες μαλακής έως μέτριας κάμψης, οι οποίες είναι πιο επιεικείς και ευέλικτες. Οι μπότες μέτριας κάμψης είναι ιδανικές για all-mountain οδήγηση. Οι πιο σκληρές μπότες είναι καλύτερες για επιθετικούς αναβάτες που αναζητούν ταχύτητα και οι μαλακές μπότες snowboard είναι ιδανικές για αναβάτες freestyle.

Άλλα πράγματα που θα πρέπει να εξετάσετε με τις μπότες snowboard είναι το φύλο και το σύστημα κορδονιών. Οι γυναικείες μπότες snowboard είναι συνήθως πιο μαλακές σε κάμψη και οι μπότες δεν είναι τόσο ψηλές όσο οι ανδρικές. Επιπλέον, οι γυναικείες μπότες είναι στενότερες από τις ανδρικές μπότες snowboard. Οι μπότες snowboard κυκλοφορούν επίσης σε τρία συστήματα κορδονιών. Τα κορδόνια παπουτσιών είναι γενικά ευκολότερο να αντικατασταθούν, αλλά τα συστήματα κορδονιών BOA και ταχύτητας παρέχουν καλύτερη εφαρμογή και ευκολότερη προσαρμογή.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις