×
Μενού

Παιδικά skateboards

  Φίλτρα
Brands
Πλάτος deck
Μήκος deck
Σκληρότητα ρόδας
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 3

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος deck στο skateboard για παιδιά

Αν είστε αρχάριοι, είναι σημαντικό να διαλέξετε ένα deck με το σωστό μέγεθος. Πρέπει να έχει σχεδόν το ίδιο μέγεθος με το παπούτσι σας και να μην είναι πιο φαρδύ από το μήκος του ποδιού σας. Έτσι θα μπορείτε να βάλετε τη μύτη των παπουτσιών σας λίγο πιο πέρα από τη σανίδα ώστε να ελέγξετε το skateboard. Το deck όμως δε θα πρέπει να είναι πολύ στενό γιατί αλλιώς θα χάσετε την ισορροπία σας και υπάρχουν πιθανότητες να πάθετε “shoe bite” (όταν η άκρη του παπουτσιού σας ακουμπάει στην άσφαλτο και χάνετε την ισορροπία σας).

Με το σωστό μέγεθος deck οι αρχάριοι και τα παιδιά μπορούν να ελέγξουν πολύ πιο εύκολα το skateboard και έτσι να διασκεδάσουν περισσότερο.

Skateboard παιδικό ή για αρχάριους καλής ποιότητας

Αν ψάχνετε skateboard για παιδιά ή για αρχάριους, τότε είστε στο σωστό μέρος. Τα skateboards που διαθέτουμε είναι εξαιρετικής ποιότητας και πολύ οικονομικά. Είναι κατάλληλα για παιδιά και για όσους ξεκινάνε τώρα το skate και βρίσκονται στις αρχικές φάσεις της εκμάθησης όπου το παν είναι ισορροπία και να γνωρίσουν τη σανίδα. Αφού αποκτήσουν τεχνική, αυτές οι σανίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κόλπα, flips και άλματα. Οι παιδικές σανίδες σε αυτήν την κατηγορία δε διαφέρουν πολύ από αυτές των ενηλίκων - η μεγαλύτερη τους διαφορά είναι τα σχέδια στο κάτω μέρος της σανίδας καθώς τα πολύχρωμα και ευφάνταστα σχέδια απευθύνονται κυρίως στους μικρότερους riders.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις