Χαρούμενη ημέρα Αγίου Βαλεντίνου
Προσφορές και εκπτώσεις  -  Προβολή προσφορών
×
Μενού

Wakeboards

  Φίλτρα
Brands
Μέγεθος
Μήκος
Riding Style

Wake up...it's wakeboard time

Το wakeboard γίνεται με δύο τρόπους: είτε σας τραβάει ένα σκάφος και κάνετε κόλπα με τη σανίδα σας, είτε κάνετε wakeboard στο cable park, όπου ο στόχος είναι να περάσετε πάνω από εμπόδια. Δεν ακούγεται μόνο διασκεδαστικό, είναι κιόλας! Αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο στο να περάσετε καλά όταν κάνετε wakeboard, είναι να επιλέξετε μια σανίδα που να ταιριάζει στο επίπεδο και στο riding style σας.

Κοντά wakeboards vs. μακριά wakeboards

Μπορείτε να βρείτε το μέγεθος του κάθε wakeboard στα χαρακτηριστικά του κάθε προϊόντος. Το μέγεθος που θα επιλέξετε εξαρτάται από το βάρος σας και το τι σας αρέσει να κάνετε. Αν πάρετε λάθος μέγεθος, η σανίδα σας δε θα έχει αρκετή πλευστότητα. Βέβαια, υπάρχουν ορισμένοι wakesurfers που κάνουν wakeboard και με κοντή και με μακριά σανίδα.

  • Κοντά wakeboards: Γενικά, τα πιο κοντά wakeboards είναι πιο αργά και χρειάζεται να βάλετε περισσότερη ενέργεια για να τα τραβήξετε πάνω στο νερό. Κάποιοι riders επιλέγουν να πάρουν ένα πιο κοντό wakeboard για να μπορούν να ελέγξουν πιο εύκολα τη σανίδα όταν κάνουν κόλπα. Βέβαια, με τις πιο κοντές σανίδες δεν προσγειώνεστε τόσο μαλακά.
  • Μακριά wakeboards: Το βασικό τους προτέρημα είναι ότι είναι πιο εύκολα - και για να τα ridάρετε αλλά και για να μάθετε να κάνετε wakeboard γενικά. Το μειονέκτημα τους είναι ότι δυσκολευτείτε με το παραπάνω βάρος που έχουν όταν είστε στον αέρα, αλλά αξίζει γιατί έχετε περισσότερο έλεγχο - πράγμα που βοηθάει πολύ όταν μαθαίνετε να κάνετε κόλπα.
SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις