Χαρούμενη ημέρα Αγίου Βαλεντίνου
Προσφορές και εκπτώσεις  -  Προβολή προσφορών
×
Μενού

Ρόδες για Skateboard

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Διάμετρος ρόδας
Σκληρότητα ρόδας
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 4

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Ρόδες για skateboard - επιλέξτε το σωστό μέγεθος και σκληρότητα

Οι ρόδες για skateboard υπάρχουν σε πολλά διαφορετικά μεγέθη και σκληρότητες και σε ακόμα περισσότερα χρώματα και σχέδια. Όλες οι ρόδες skateboard που θα βρείτε σε μας είναι φτιαγμένες από πολυουρεθάνη. Οι ρόδες από πολυουρεθάνη είναι πολύ ανθεκτικές και έχουν πολύ καλό κράτημα.

Η σκληρότητα της ρόδας και το μέγεθος είναι τα δύο κριτήρια τα οποία πρέπει να έχετε υπόψη όταν αγοράζετε καινούριες ρόδες για το skateboard σας.

Μέγεθος ρόδας: Το μέγεθος της ρόδας μετράται με τη διάμετρο και επηρεάζει την ταχύτητα και το έλεγχο. Οι μεγαλύτερες ρόδες για σκέιτ είναι συνήθως πιο γρήγορες αλλά δεν είναι τόσο εύκολες στον έλεγχο. Αντίθετα, με τις μικρότερες ρόδες ο έλεγχος είναι πιο εύκολος αλλά δεν είναι τόσο γρήγορες.

Σκληρότητα ρόδας (durometer): Η σκληρότητα της ρόδας μετριέται με το durometer και υποδεικνύεται από έναν αριθμό και το γράμμα Α. Η σκληρότητα επηρεάζει την ανθεκτικότητα, το κράτημα της ρόδας και το πόσο απορροφούν τους κραδασμούς. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός, τόσο πιο σκληρές είναι οι ρόδες.

Αν δεν είστε σίγουροι για το ποιες είναι οι σωστές ρόδες για το skateboard σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σκληρότητα στις ρόδες για skateboard και riding style

Το ποιες ρόδες για σκέιτ θα επιλέξετε,έχει να κάνει κυρίως με τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι βασικοί κανόνες.

Ροδες skateboard για street και vert

Αν είστε street skater που δίνει βάρος στην τεχνική, τότε οι μικρές σκληρές ρόδες είναι κατάλληλη επιλογή για σας. Το μικρό τους βάρος σας επιτρέπει να κάνετε flip tricks πιο εύκολα.

Κάποιοι vert και bowl riders προτιμούν κι αυτοί να πάρουν σκληρότερες ρόδες, αλλά σε αυτήν την περίπτωση είναι καλύτερο να προτιμήσετε πιο φαρδιές ρόδες για να έχετε περισσότερη σταθερότητα και κράτημα.

Ροδες skateboard για cruising

Οι πιο μαλακές ρόδες είναι πολύ καλή επιλογή για cruising επειδή θα σας βοηθήσουν να έχετε μια πιο απαλή αίσθηση όταν κάνετε skate και δε θα νιώθετε και το παραμικρό πετραδάκι στο δρόμο.

To τελευταιο trend στις ροδες για skateboard

Τώρα τελευταία, πολλοί skaters που προτιμούν το cruising και να κάνουν βόλτες στην πόλη επιλέγουν πολύ μαλακές ρόδες. Αυτή η τάση προέρχεται από την κουλτούρα longboard.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις