×
Μενού

BMX Κράνη

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Μέγεθος
Ρυθμιζόμενο μέγεθος
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 3

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Τι είναι το κράνος BMX;

Τα κράνη BMX είναι ειδικά σχεδιασμένα για την προστασία του κεφαλιού σας για οποιοδήποτε στυλ οδήγησης BMX. Τα κράνη BMX είναι συχνά πιο ανθεκτικά από άλλους τύπους κρανών, ώστε να αντέχουν την κακομεταχείριση της οδήγησης freestyle BMX.

Το να φοράτε κράνος BMX είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν οδηγείτε BMX. Θα πρέπει να είναι ένα από τα πρώτα προστατευτικά εξαρτήματα που αγοράζετε και να το φοράτε κάθε φορά που οδηγείτε. Τα κράνη ποδηλάτων BMX όχι μόνο κρατούν το κεφάλι σας ασφαλές, αλλά θα σας δώσουν επιπλέον αυτοπεποίθηση, ανεξάρτητα από το στυλ οδήγησής σας. Για να παραμείνετε ασφαλείς, είναι σημαντικό να φοράτε κράνος με σφιχτή, άνετη εφαρμογή.

Πώς μπορώ να επιλέξω ένα κράνος BMX;

Ο τύπος κράνους που θα φορέσετε εξαρτάται από τον τρόπο που οδηγείτε το BMX. Οι πιο συνηθισμένοι τύποι κράνους για BMX είναι τα ανοιχτά και τα full face κράνη. Τα κράνη ανοιχτής όψης είναι σχεδιασμένα με την κλασική εμφάνιση skate και χρησιμοποιούνται συνήθως για freestyle BMX. Τα δροσερά, κομψά σχέδιά τους σημαίνουν ότι τα βλέπετε να φοριούνται για μια σειρά από άλλα αθλήματα. Ο σχεδιασμός τους με σκληρό κέλυφος έχει ως αποτέλεσμα ένα ανθεκτικό και ελαφρύ κράνος.

Τα κράνη BMX full face προσφέρουν μεγαλύτερη προστασία από ένα κράνος ανοιχτού προσώπου, ωστόσο, είναι γενικά βαρύτερα και ακριβότερα. Αυτά τα κράνη χρησιμοποιούνται συνήθως για Race BMX και προστατεύουν το πρόσωπο καθώς και το κεφάλι.

Προετοιμαστείτε πλήρως για το ταξίδι σας στο BMX με την γκάμα άλλων προστατευτικών ειδών BMX που διαθέτουμε.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις