Χαρούμενη ημέρα Αγίου Βαλεντίνου
Προσφορές και εκπτώσεις  -  Προβολή προσφορών
×
Μενού

Grips πατίνια για κόλπα

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Μήκος grip / λαβής
Τάπες συμβατές με
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 3

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Grips πατίνια για κόλπα - για άνεση και έλεγχο

Σε αυτήν την κατηγορία, θα βρείτε χρωματιστά grips σε πολλά σχέδια και μεγέθη για να ταιριάζουν με το πατίνι σας. Με τα grips μπορείτε να φτιάξετε το πατίνι σας όπως εσείς θέλετε για να ταιριάζει με τη προσωπικότητα και το στυλ σας αλλά και για να ξεχωρίζετε στο skate park.

Τα grips είναι απαραίτητα για να έχετε περισσότερο έλεγχο όταν κάνετε κόλπα και προσγειώνεστε. Βοηθάνε επίσης και στο να είστε πολύ πιο άνετοι πάνω στο πατίνι. Τα grips για πατίνια για κόλπα είναι φτιαγμένα από λάστιχο, αφρό ή και μίξη των δύο υλικών για περισσότερη άνεση και ασφάλεια.

Tάπες και φλάντζες

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά brands που κατασκευάζουν grips για πατίνια -η Odi και Ethic DTC είναι από τις πιο δημοφιλής. Για να κλείσουν τις άκρες στα grips κάποια brands έχουν τάπες ενώ άλλα grips είναι ήδη εντελώς κλειστά ή έχουν φλάντζες. Τα grips με φλάντζα έχουν ένα στρογγυλό δίσκο στην άκρη. Έτσι έχετε περισσότερο έλεγχο αλλά μπορεί να είναι πιο δύσκολο να κάνετε barspins. Αν δυσκολεύεστε να τοποθετήσετε τα grips σας, δοκιμάστε να ψεκάσετε κάποιο υγρό που εξατμίζεται γρήγορα όπως καθαριστικό για τζάμια ή οινόπνευμα. Έτσι θα μπορούν να τοποθετηθούν πολύ πιο εύκολα και θα γλιτώσετε πολύ χρόνο ή/και προβλήματα.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις