×
Μενού

Skate Cross Country Μπότες Σκι

  Φίλτρα
Brands
Μέγεθος παπουτσιού
Συμβατές δέστρες
Τύπος σκι

Οι μπότες Cross Country Skate είναι δύσκαμπτες καιδυνατές

Οι μπότες του σκι είναι τα απαραίτητα υποδήματα που απαιτούνται για το σκι cross country skate. Έχουν σχεδιαστεί με ισχυρές και άκαμπτες σόλες και ασφαλή στήριξη του αστραγάλου μέσω ιμάντων και αγκράφων. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι για να διαχειρίζονται την κίνηση και την ενέργεια που δημιουργείται από την τεχνική πατινάζ, η οποία είναι παρόμοια με το ice skating.

Η σόλα της μπότας πατινάζ cross country σας λέει επίσης με ποιο σύστημα δέστρας θα είναι συμβατή. Τα δύο βασικά συστήματα είναι το NNN (New Nordic Norm) και το SNS (Salomon Nordic System). Εάν έχετε ήδη στην κατοχή σας ένα ζευγάρι σκι για πατινάζ με δέστρες, τότε θα πρέπει να ταιριάξετε τις μπότες για να τις προσαρμόσετε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κλασικές μπότες σκι cross country για σκι skate;

Οι κλασικές μπότες σκι έχουν κάποιες ομοιότητες με τις μπότες σκι για skate, αλλά δεν προσφέρουν την ίδια υποστήριξη που απαιτείται για το skate ski. Οι κινήσεις είναι διαφορετικές και χρησιμοποιείται περισσότερη πλευρική πίεση κατά το skating, οπότε η πρόσθετη στήριξη είναι ζωτικής σημασίας για τη σταθερότητα και τη μεταφορά ενέργειας. Η ισχυρή πλευρική στήριξη του αστραγάλου από τις μπότες skate ski κάνει τη διαφορά όταν κάνετε skating.

Εάν δεν είστε σίγουροι για το αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κλασικό ή skate cross country ski, τότε θα πρέπει να εξετάσετε τις μπότες skate με χαρακτηριστικά combi. Η μπότα combi μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για κλασικό όσο και για skate ski, γεγονός που σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε διαφορετικά στυλ προτού ξοδέψετε τον προϋπολογισμό σας σε εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Skate Cross Country Ski Bindings για να βρείτε ένα ζευγάρι δεσμών που ταιριάζουν με τις μπότες skate.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις