×
Μενού

Πατίνια για κόλπα

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Πατίνια για όλα τα γούστα

Πολλά έχουν αλλάξει από την επανεφεύρεση του “μοντέρνου” πατινιού στα τέλη της δεκαετίας του ‘90, όταν τα νέα πατίνια από αλουμίνιο έκαναν την εμφάνισή τους στην αγορά. Τα νέα πατίνια ήταν πτυσσόμενα και πολύ πρακτικά και γι αυτό και ήταν απίστευτα δημοφιλή.

Όταν όμως τα κόλπα και τα stunts με το πατίνι άρχισαν να γίνονται δημοφιλή, άρχισε να υπάρχει μεγάλη ζήτηση για πατίνια για κόλπα που είναι σχεδιασμένα ακριβώς για κόλπα σε πάρκα και στο δρόμο.

Σήμερα πλέον και η ποιότητα και η τεχνολογία των πατινιών είναι έτη φωτός μακριά από τα αρχικά μοντέλα του ‘90.
Μπορείτε ακόμα να βρείτε πτυσσόμενα και ρυθμιζόμενα πατίνια που είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή για μετακινήσεις. Όσον αφορά τα πατίνια για κόλπα, οι εταιρείες που διαθέτουμε κατασκευάζουν υψηλής ποιότητας πατίνια και ανταλλακτικά για όλους είτε είναι αρχάριοι είτε είναι προχωρημένοι.

Πατίνια για κόλπα

Συναντάμε συνήθως τα συγκεκριμένα πατίνια στα πάρκα, τα πάρκινγκ και γενικά στην πόλη. Το να κάνεις κόλπα και stunts είναι ένα πολύ τεχνικό άθλημα όπου ο εξοπλισμός επιβαρύνεται και φθείρεται πολύ. Κανένα πατίνι δεν κρατάει για πάντα, αλλά τα μοντέρνα πατίνια είναι πολύ ανθεκτικά και υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές. Είναι σχεδιασμένα και ενισχυμένα για να είναι όσο πιο ανθεκτικά γίνεται. Μπορείτε επίσης να βρείτε πολλά διαφορετικά ανταλλακτικά για να φτιάξετε το δικό σας πατίνι. Τα πατίνια που φτιάχνουμε στη SkatePro είναι συνήθως πατίνια με κομμάτια από διαφορετικές εταιρείες που συναρμολογούνται από ειδικούς.

Πατίνια με μεγάλες ρόδες

Αν θέλετε ένα πατίνι για να μετακινείστε, προτείνουμε να επιλέξετε ένα πατίνι με μεγάλες ρόδες (120mm ή περισσότερο). Συνήθως, αυτά τα πατίνια είναι σχεδιασμένα για ενήλικες αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από παιδιά. Είναι συχνά πτυσσόμενα και έτσι είναι εύκολο να τα πάρετε μαζί σας όταν μετακινείστε, στο σχολείο και στη δουλειά. Τα πατίνια με μεγάλες ρόδες είναι πιο ανθεκτικά σε τυχόν λακκούβες κ.α στο δρόμο, έχουν μεγαλύτερη κατευθυντική σταθερότητα και πάνε πιο γρήγορα από τα πατίνια με μικρές ρόδες. Βλέπουμε σχετικά συχνά πλαστικές ρόδες σε αυτά τα πατίνια, αλλά καλό θα ήταν να τις αποφεύγετε μιας και δεν έχουν πολύ καλή αίσθηση όταν κάνετε πατίνι και σπάνε εύκολα.

Για να μάθετε περισσότερα για τα πατίνια, μπορείτε να διαβάσετε τον οδηγό αγοράς για πατίνια.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις