×
Μενού

Παπούτσια skate

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Μέγεθος παπουτσιού
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 4

Τα παπούτσια skate είναι ειδικά σχεδιασμένα για skate αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για πατίνι αλλά και για waveboards ή longboards. Όλα τα παπούτσια skate που θα βρείτε σε αυτήν την κατηγορία είναι από αναγνωρισμένα streetwear brands και μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητά τους.

Χαρακτηριστικά των παπουτσιών για skate

Τα περισσότερα παπούτσια για skate είναι φτιαγμένα από δέρμα, σουέντ ή καραβόπανο για περισσότερη άνεση. Τα παπούτσια skate έχουν σόλα από καουτσούκ για να αντέχουν όταν κάνετε κόλπα η οποία έχει συνήθως και ένα διακριτικό σχέδιο. Επίσης, απορροφούν πολύ καλά τους κραδασμούς για να αντέχουν στις προσκρούσεις και στις δυνατές προσγειώσεις μετά από κόλπα. Τα παπούτσια skate είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να είναι όσο πιο ανθεκτικά γίνεται αλλά φθείρονται συνήθως πιο γρήγορα από τα κανονικά παπούτσια λόγω της επαφής τους με το griptape που έχει πάνω η σανίδα.

Φροντίστε τα καινούρια σας παπούτσια skate

Αν φοράτε τα παπούτσια σας όταν κάνετε κόλπα και θέλετε να μεγαλώσετε τη διάρκεια ζωής τους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Shoe Goo, μια σιλικόνη που μπορείτε να απλώσετε στις μύτες των παπουτσιών σας. Έτσι, θα δημιουργήσετε ένα προστατευτικό στρώμα στο πιο ευπαθές σημείο των παπουτσιών.

Μπορείτε επίσης να προλάβετε το πρόβλημα πριν προκύψει! Αγοράστε μια κόλλα στιγμής και βάλτε λίγο πάνω στις ραφές του παπουτσιού σας στις περιοχές που "πλήττονται" όταν κάνετε ollie και flick. Προσέξτε όμως να μη βάλετε κόλλα κατά λάθος σε άλλα μέρη του παπουτσιού επειδή μπορεί να χάσετε το κράτημα.

Τέλος, πορεί τα παπούτσια για skate να έχουν κατασκευαστεί ακριβώς για αυτό ακριβώς το σκοπό, αλλά πολλοί είναι αυτοί που τα προτιμούν για καθαρά αισθητικούς λόγους και επειδή είναι πολύ άνετα.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις