×
Μενού

Κράνη για skate & longboard

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Μέγεθος
Ρυθμιζόμενο μέγεθος
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 3

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Πρέπει πάντα να φοράτε κράνος skateboard

Το skateboarding και το longboarding είναι αθλήματα δράσης και οι κίνδυνοι τραυματισμού είναι αρκετά υψηλοί. Αν θέλετε να ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους τραυματισμών και να οδηγείτε με άνεση, η χρήση κράνους για skateboard είναι απαραίτητη. Δεν έχει σημασία αν είστε επαγγελματίας ή αρχάριος, ένα κράνος skateboard είναι μια σημαντική επένδυση για όλους.

Τα κράνη για σκέιτμπορντ έχουν συνήθως κλασικό σχήμα μισού θόλου που καλύπτει το κεφάλι από όλες τις πλευρές. Εκτός από την προστασία, τα κράνη για skateboard και longboard είναι κατασκευασμένα για να παρέχουν άνετη εφαρμογή και καλό εξαερισμό. Η κομψή εμφάνιση είναι απλώς ένα ωραίο μπόνους στην κορυφή των πάντων.

Πώς πρέπει να ταιριάζουν τα κράνη skateboard;

Τα κράνη για skateboard και longboard πρέπει να έχουν άνετη αλλά σφιχτή εφαρμογή. Δεν πρέπει ποτέ να αισθάνεστε πολύ σφιχτά και άβολα γύρω από το κεφάλι σας, καθώς αυτό μπορεί να μειώσει την πιθανότητα να τα φοράτε. Το κράνος δεν πρέπει επίσης να είναι πολύ χαλαρό. Εάν το κράνος σας κινείται και ταλαντεύεται ταυτόχρονα με τις κινήσεις του κεφαλιού σας, είναι πολύ χαλαρό.

Θα πρέπει να επιλέξετε το σωστό μέγεθος κράνους μετρώντας την περιφέρεια του κεφαλιού σας. Όταν το κράνος έχει το σωστό μέγεθος, θα πρέπει να κάθεται σταθερά γύρω από το κεφάλι σας χωρίς σημεία πίεσης. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς πρέπει να εφαρμόζει το κράνος σας από τον Οδηγό μας για το πώς να φοράτε το κράνος σας.

Είναι τα κράνη skateboard τα ίδια με τα κράνη ποδηλάτου;

Τα κλασικά κράνη skateboard και τα παραδοσιακά κράνη ποδηλάτων έχουν κάποιες διαφορές. Τα κράνη skateboard και longboard παρέχουν μεγαλύτερη κάλυψη στο πίσω μέρος του κεφαλιού και έχουν λιγότερες οπές εξαερισμού. Είναι επίσης κατασκευασμένα για να παρέχουν προστασία από επαναλαμβανόμενες, μικρότερες συγκρούσεις. Τα κράνη ποδηλάτου, από την άλλη πλευρά, προστατεύουν το κεφάλι από μία μεγάλη, μοναδική πρόσκρουση και πρέπει να αντικαθίστανται αμέσως μετά.

Ωστόσο, πολλά κράνη skateboard είναι κατασκευασμένα για χρήση πολλαπλών χρήσεων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κράνος του σκέιτμπορντ σας για κάποια άλλα αθλήματα με ρολά καθώς και για ποδηλασία. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την πιστοποίηση του κράνους σας για skateboard για να δείτε αν είναι εγκεκριμένο για ποδηλασία. Όλα τα κράνη που θα βρείτε σε αυτή την κατηγορία έχουν πιστοποιηθεί για skateboarding. Εάν μπορείτε να δείτε ότι το κράνος φέρει την πιστοποίηση EN 1078, αυτό σημαίνει ότι έχει εγκριθεί για χρήση με skateboard και άλλες σανίδες, πατίνια και ποδήλατα με πετάλι.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις