×
Μενού

Εργαλεία ποδηλάτου BMX

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands

Εργαλεία ποδηλάτου BMX για επισκευές εν κινήσει

Το να είστε προετοιμασμένοι με τα κατάλληλα εργαλεία BMX σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε επισκευές και ρυθμίσεις όποτε χρειαστεί. Τα ποδήλατα BMX αντέχουν μεγάλη σκληρή μεταχείριση και είναι πολύ δύσκολο να σπάσουν, αλλά η διατήρηση των βιδών, των ακτίνων, των πεντάλ σφιγμένων και ασφαλισμένων θα σας κρατήσει να οδηγείτε με ασφάλεια.

Πολλά εργαλεία μπορούν να αγοραστούν μαζί σε ένα σετ εργαλείων BMX. Τα κλειδιά ακτίνων, οι σπαστήρες αλυσίδας και τα κλειδιά Allen είναι τα κοινά εργαλεία που βρίσκονται σε αυτά τα πολλαπλά κιτ, αλλά μπορούν επίσης να αγοραστούν μεμονωμένα.

Πώς μπορώ να ξέρω τι μέγεθος κλειδιού για ακτίνες BMX να πάρω;

Αν δεν είστε σίγουροι για το μέγεθος του κλειδιού ακτίνων που χρειάζεστε, ο καλύτερος τρόπος είναι να μετρήσετε τις θηλές των ακτίνων που συνδέονται με τη ζάντα και την πλήμνη. Χρησιμοποιώντας ένα ακριβές εργαλείο μέτρησης, όπως μια δαγκάνα, θα λάβετε το μέγεθος της θηλής και θα μπορέσετε να επιλέξετε το σωστό κλειδί BMX ανάλογα.

Εάν χρειάζεται να αντικαταστήσετε θηλές BMX ή ακτίνες στο ποδήλατό σας, τότε μπορείτε να βρείτε περισσότερα από αυτά τα εξαρτήματα στο BMX Wheel Parts.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις