×
Μενού

Φρένα για Πατίνια για Κόλπα

  Φίλτρα
Brands
Τύπος φρένου
Διάμετρος ρόδας

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Φρένα για πατίνι για κόλπα - ελατήριο vs. flex fender

Σε αυτή τη σελίδα, θα βρείτε πολλές επιλογές σε φρένα για το πατίνι σας. Διαθέτουμε φρένα για πατίνι για κόλπα και flex fender που τα επιλέξουν πολλοί riders. Τα φρένα για πατίνι είναι ανθεκτικά και ταυτόχρονα οικονομικά κι έτσι δε χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Το φρένο στα πατίνια μπαίνει πάντα στη πίσω ρόδα. Υπάρχουν κυρίως δύο είδη φρένων: τα φρένα με ελατήριο και τα φρένα fender. Τα φρένα με ελατήριο είναι πιο συνηθισμένα και θα τα συναντήσετε στα παιδικά και στα πιο οικονομικά πατίνια. Αποτελούνται από 3 κομμάτια: το φρένο, ένα ελατήριο και μία βίδα. Μετά από κάποιο καιρό, το ελατήριο χάνει τη δύναμη του, σημάδι ότι είναι ώρα να το αντικαταστήσετε.

Ένας άλλος τύπος φρένου είναι το φρένο fender. Αποτελείται από ένα μόνο κομμάτι και συνδέεται με βίδες από στο πίσω μέρος του του deck. Αυτό το είδος φρένου είναι πιο ανθεκτικός από το φρένο με ελατήριο και το συναντάμε συνήθως στα πατίνια καλύτερης ποιότητας.

Τι είναι τα fixed fenders ;

Το fixed fender είναι στην ουσία ένα κομμάτι μετάλλου ή αλουμινίου που είναι τοποθετημένο απευθείας στο deck αντί να χρειάζεται να βάλετε φρένο με ελατήριο ή φρένο fender.

Τι προτέρημα έχει όμως το fixed fender; Πολλά, για την ακρίβεια. Πρώτα απ'όλα, με ένα fixed fender δεν υπάρχει το ρίσκο το πόδι σαςσκαλώσει στο φρένο ή στη ρόδα, όταν κάνετε κόλπα όπως το 180, το fakie ή όταν κάνετε άλματα.

Επίσης, είναι και θέμα στυλ. Πολλοί riders πιστεύουν ότι το fixed fender επηρεάζει θετικά τις επιδόσεις τους και ταύτοχρονα κάνει το riding style σας πιο ενδιαφέρον και πρωτότυπο.

Συμβατότητα φρένων

Δεν είναι όλα τα φρένα συμβατά με όλα τα deck και τις ρόδες. Οπότε είναι πολύ σημαντικό πριν αγοράσετε, να ελέγξετε ότι το φρένο είναι συμβατό με το deck και τις ρόδες σας. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τη συμβατότητα στα χαρακτηριστικά του κάθε προϊόντος. Εκεί θα βρείτε το είδος και τη διάμετρο της ρόδας με την οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί το φρένο.

Σε περίπτωση που έχετε απορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να διαβάσετε τον Οδηγό αγοράς φρένου για πατίνι για κόλπα.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις