Χαρούμενη ημέρα Αγίου Βαλεντίνου
Προσφορές και εκπτώσεις  -  Προβολή προσφορών
×
Μενού

Kitesurf

Πετάξτε πάνω από το νερό με το kitesurf σας

Το kitesurf είναι ένα έντονο άθλημα στο οποίο δεν απολαμβάνετε μόνο γρήγορες ταχύτητες αλλά μπορείτε να κάνετε και μεγάλα άλματα και εντυπωσιακά κόλπα.

Στο kitesurf εκμεταλλεύεστε τη δύναμη του αέρα για να σερφάρετε πάνω στο νερό με τη σανίδα, (το kiteboard) η οποία μοιάζει σε μερικά σημεία με wakeboard ή με μικρή σανίδα του σερφ. Μπορείτε να κάνετε kitesurf με ή χωρίς δέστρες.

Εξοπλισμός kitesurf - τι θα χρειαστείτε

Τι ακριβώς θα χρειαστείτε για να βγείτε στη θάλασσα; Για αρχή θα χρειαστείτε έναν αετό ή αλλιώς kite. Υπάρχουν αετοί σε διάφορα σχέδια και μεγέθη.

Θα χρειαστείτε φυσικά και μια σανίδα για kitesurf και μια μπάρα και σχοινιά για να ελέγχετε τον αετό. Επίσης, χρειάζεστε και ζώνη, σύστημα ασφαλείας και βέβαια θα πρέπει να φοράτε στολή, μποτάκια, σωσίβιο και κράνος..

Ο καλύτερος τρόπος να εξοικειωθείτε με το kitesurf

Όπως αναφέραμε πριν, το kitesurf είναι γρήγορο και έντονο άθλημα και μπορείτε να φτάσετε μέχρι και 100 χλμ την ώρα, οπότε είναι εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζετε πώς να ελέγξετε το kite. Γι’ αυτό το λόγο, συστήνουμε είτε να κάνετε μαθήματα, είτε να μάθετε από έναν έμπειρο kitesurfer.

Είναι σημαντικό να μάθετε πώς να ελέγχετε τον αετό και τη σανίδα σας για να απολαύσετε όσο περισσότερο γίνεται την πρώτη φορά που θα κάνετε kitesurf, αλλά και για να είστε ασφαλείς - τόσο εσείς όσο και όσοι θα βρίσκονται γύρω σας.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις