Χριστούγεννα
Παραγγείλετε πριν απο 14 Δεκ   -  Περισσότερες πληροφορίες
×
Μενού

Longboard Trucks

  Φίλτρα
Brands
Πλάτος άξονα
Φάρδος hanger
Τύπος truck
Γωνία hanger

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Longboard trucks - standard vs. reverse

Υπάρχουν δύο τύποι trucks - τα reverse kingpin trucks, που συναντάμε συχνά στα longboards και τα standard kingpin trucks, που είναι πιο συνηθισμένα στα skateboards.

Συνήθως για να φτιάξουμε ένα longboard, επιλέγουμε reverse kingpin trucks επειδή είναι λίγο πιο φαρδιά και πιο ευέλικτα από τα skateboard trucks, πράγμα που τα κάνει ιδανικά για cruising.

Trucks reverse kingpin στα skateboard decks

Τα reverse kingpin trucks είναι σχεδιασμένα για να έχετε την καλύτερη δυνατή αίσθηση όταν βρίσκεστε πάνω σε ένα μακρύ και φαρδύ deck, αλλά δεν είναι αποκλειστικά για longboards. Αν θέλετε να αναβαθμίσετε το skate σας και να να το κάνετε πιο παιχνιδιάρικο και ευκίνητο, μπορείτε να του βάλετε trucks reversed kingpin αφού όμως πρώτα ακολουθήσετε κάποια συγκεκριμένα βήματα.

Όταν θα επιλέξετε το φάρδος των trucks, θα πρέπει να προσέξετε το φάρδος τους να μην ξεπεράσει το φάρδος του deck για να μην πατήσετε πάνω στις ρόδες όταν κάνετε skate. Επίσης, αν θέλετε να βάλετε ρόδες cruiser στα longboard trucks, ίσως να χρειαστείτε και riser pads, για να αποφύγετε να πατήσετε πάνω στις ρόδες όταν στρίβετε.

Η διαφορά μεταξύ των top mount και των drop-through longboard trucks

Αναλόγως για το τι θέλετε να κάνετε με το longboard σας, μπορείτε να επιλέξετε είτε trucks drop through είτε κανονικά longboard trucks. Η διαφορά είναι ότι στα drop though η βάση τους κάθεται πάνω στο deck ενώ το hanger μπαίνει κάτω. Σας φέρνουν έτσι πιο κοντά στο έδαφος ενώ τα τα κανονικά trucks, top mount έχουν μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις