×
Μενού

Longboard Trucks

  Φίλτρα
Brands
Πλάτος άξονα
Φάρδος hanger
Τύπος truck
Γωνία hanger

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Τι Longboard trucks πρέπει να πάρω;

Τα trucks είναι ένα ουσιαστικό μέρος της εγκατάστασης του longboard σας. Τα longboard trucks είναι τα μέρη σε σχήμα Τ που συνδέουν τους τροχούς με τη σανίδα και επιτρέπουν στους αναβάτες να στρίβουν. Η επιλογή των σωστών trucks εξαρτάται από το είδος του longboarding που θέλετε να κάνετε.

Το στυλ της σανίδας του longboard σας θα καθορίσει αν χρειάζεστε πάνω τοποθετημένα trucks ή μια drop-through τοποθέτηση truck. Με τα top mount trucks, απλά τοποθετείτε ολόκληρο το truck στην κάτω πλευρά της σανίδας. Αν έχετε ένα drop-through deck με τρύπες και στα δύο άκρα, θα χρειαστεί απλώς να διαλύσετε το ίδιο είδος longboard trucks, να ρίξετε τη βασική πλάκα με τον βασικός πείρο μέσα από το deck για να τοποθετήσετε την κρεμάστρα από την κάτω πλευρά.

Τα τοποθετημένα από πάνω truck παρέχουν μεγάλη ευελιξία και ευέλικτη οδήγηση, ενώ τα drop through truck θα σας προσφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα και πιο αβίαστο σπρώξιμο.

Τι μέγεθος φορτηγών για Longboard;

Το πλάτος της κρεμάστρας των longboard trucks είναι συνήθως μεταξύ 150 mm και 180 mm. Σε γενικές γραμμές, τα longboard trucks πρέπει να έχουν περίπου το πλάτος της σανίδας σας, ωστόσο μπορούν να είναι φαρδύτερα ή στενότερα. Τα φαρδύτερα trucks θα σας προσφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα, αλλά θα είναι πιο δύσκολο να στρίψετε και υπάρχει κίνδυνος να σας δαγκώσει ο τροχός. Τα στενότερα trucks δε θα είναι τόσο σταθερά, αλλά θα είναι πιο εύκολα στη στροφή.

Τι γωνία πρέπει να έχουν τα trucks του Longboard μου;

Η σωστή γωνία για τα trucks του longboard σας έχει μεγάλο αντίκτυπο στον τρόπο με τον οποίο στρίβει το longboard σας. Με τον όρο γωνία longboard, αναφερόμαστε στη γωνία του κεντρικού πείρου σε σχέση με τη βασική πλάκα. Οι γωνίες longboard κυμαίνονται συνήθως μεταξύ 35° και 55°. Σε γενικές γραμμές, όσο υψηλότερη είναι η γωνία, τόσο μεγαλύτερη ευελιξία και στροφή θα έχετε. Μια "υψηλή" γωνία γύρω στις 50° είναι η πιο συνηθισμένη και είναι ιδανική για carving, cruising και αρχάριους αναβάτες. Μια "χαμηλή" γωνία είναι καταλληλότερη για έμπειρους και ανταγωνιστικούς αναβάτες που τους αρέσει να φτάνουν σε υψηλές ταχύτητες κατά την κατάβαση.

Χρειάζεστε trucks για τις άλλες σανίδες σας; Ελέγξτε την επιλογή μας σε trucks για skateboard και trucks για cruiser.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις