Χαρούμενη ημέρα Αγίου Βαλεντίνου
Προσφορές και εκπτώσεις  -  Προβολή προσφορών
×
Μενού

Σανίδες SUP & Εξοπλισμός

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Οι σανίδες SUP είναι όλο και πιο δημοφιλείς

Το SUP είναι τα αρχικά του “stand up paddle boarding” και είναι ένα από τα πιο ανερχόμενα θαλάσσια σπορ αυτή τη στιγμή και είναι ένας καλός τρόπος για να εξοικειωθείτε πιο γρήγορα με άλλα σπορ όπως το kitesurf και το windsurf.

Στην ουσία το SUP είναι ένα συνδυασμός καγιάκ και σερφ. Στέκεστε πάνω στη σανίδα και χρησιμοποιείτε ένα κουπί για να προχωρήσετε. Η σανίδα SUP είναι πιο μεγάλη σε μήκος, πιο φαρδιά και επιπλέει καλύτερα από τη σανίδα του σερφ, οπότε είναι πιο εύκολο να ισορροπήσετε.

Επιλέγοντας την καινούρια σας σανίδα SUP

Το σημαντικό είναι να επιλέξετε μια σανίδα που να εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Οι σανίδες SUP υπάρχουν σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη και κάθε τύπος είναι φτιαγμένος για διαφορετικό σκοπό. Σε μας θα βρείτε τους παρακάτω τύπους SUP:

  • Touring SUP's
  • All around SUP's
  • Surf SUP's
  • Αγωνιστικά SUP's

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να κάνετε SUP. Έχουμε μεγάλη ποικιλία SUP από κορυφαία brands. Έχουμε επίσης τρόμπες, λουριά και διάφορα ανταλλακτικά SUP.

Οι φουσκωτές σανίδες SUP είναι κατάλληλες για ήρεμα νερά ή λίγο κύμα. Έχουν πολύ καλή πλευστότητα και πέρα από το είναι κατάλληλες για θάλασσα, είναι ιδανικές για λίμνες.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις