×
Μενού

Προστατευτικά BMX

Γιατί πρέπει να φοράω προστασία για BMX;

Είτε είστε αρχάριος είτε επαγγελματίας, κάθε αναβάτης BMX χρειάζεται προστασία. Είναι σημαντικό να έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό ασφαλείας BMX. Η σωστή προστασία BMX όχι μόνο θα σας κρατήσει ασφαλείς και θα μειώσει τον κίνδυνο τραυματισμού, αλλά θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας επιτρέψει να πιέσετε περισσότερο τον εαυτό σας κατά την οδήγηση. Επιπλέον, αν συμμετέχετε σε αγώνες BMX, ο προστατευτικός εξοπλισμός είναι συχνά προϋπόθεση για να διαγωνιστείτε.

Τι προστατευτικό εξοπλισμό χρειάζομαι για το BMX;

Οι αναβάτες του BMX φορούν ποικίλο προστατευτικό εξοπλισμό, όπως κράνη, προστατευτικά γόνατος και αγκώνα και γάντια. Αυτά είναι απαραίτητα για την αποφυγή κοψιμάτων και εκδορών καθώς και πιο σοβαρών τραυματισμών. Η πιο ουσιαστική προστασία για κάθε αναβάτη BMX είναι το κράνος. Τα κράνη BMX διακρίνονται συνήθως σε full face και open face κράνη, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε άλλα αθλήματα. Τα γάντια BMX είναι χρήσιμα όχι μόνο για την προστασία των χεριών σας, αλλά και για να σας δίνουν επιπλέον έλεγχο κατά την οδήγηση.

Επιλέγοντας τη σωστή προστασία για εσάς

Είναι σημαντικό να αποκτήσετε το σωστό μέγεθος εξοπλισμού ασφαλείας BMX, όποιο και αν είναι το στυλ σας. Η πολύ μικρή προστασία μπορεί να σας αφήσει εκτεθειμένους και η πολύ μεγάλη προστασία μπορεί να γλιστρήσει από το σώμα σας, αυξάνοντας την πιθανότητα τραυματισμού. Για παράδειγμα, τα προστατευτικά αγκώνων και γονάτων πρέπει να είναι ευέλικτα αλλά και να εφαρμόζουν καλά. Ο προστατευτικός εξοπλισμός BMX μπορεί να φορεθεί είτε πάνω είτε κάτω από τα ρούχα σας, ανάλογα με το στυλ και τον σχεδιασμό.

Ετοιμαστείτε και δείτε την γκάμα μας σε κράνη BMX και επιγονατίδες.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις