×
Μενού

Παιδικές μπότες σκι

  Φίλτρα
Brands
Μέγεθος

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Άνετες παιδικές μπότες σκι

Η αγορά ενός σωστά προσαρμοσμένου, ποιοτικού ζευγαριού μπότες σκι μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά στην εμπειρία του σκι στο παιδί σας. Επιλέγοντας τις σωστές μπότες σκι για παιδιά θα μειώσετε οποιαδήποτε ενόχληση, θα τα βοηθήσετε να προοδεύσουν και να διασκεδάσουν περισσότερο στις πίστες.

Τι μέγεθος μπότες σκι να αγοράσω για το παιδί μου;

Τα μεγέθη μπότας σκι για παιδιά κυμαίνονται από 15 έως 27. Αυτά τα μεγέθη είναι το μήκος του εσωτερικού των μπότες, που δίνεται σε εκατοστά, γνωστό και ως mondopoint. Θα πρέπει να μετρήσετε με ακρίβεια τα πόδια του παιδιού σας και να επιλέξετε το μέγεθος των μπότες του σκι ανάλογα. Τα περισσότερα μεγέθη μπότας σκι δίνονται σε μισά μεγέθη, δηλαδή 18,5. Εάν το μέγεθος του mondopoint του παιδιού σας κυμαίνεται μεταξύ 17,5 - 18,5 cm, τότε το μέγεθος 18,5 θα ήταν μια καλή επιλογή.

Τύποι για παιδικές μπότες σκι

ΠΑΙΔΙΚΈΣ ΜΠΌΤΕΣ ΣΚΙ Front ENTRY

Οι παιδικές μπότες σκι εμπρόσθιας εισόδου είναι οι τυπικές μπότες κατάλληλες για όλες τις ικανότητες σκι. Τα μοντέλα για αρχάριους τείνουν να διαθέτουν μία ή δύο αγκράφες και είναι κατασκευασμένα από υλικό με πιο μαλακή κάμψη. Οι μπότες που έχουν τρεις ή τέσσερις αγκράφες είναι για μεγαλύτερα ή πιο έμπειρα παιδιά. Ορισμένα από αυτά τα μοντέλα διαθέτουν επίσης έναν ιμάντα δύναμης για να έχετε μια επιπλέον ασφαλή εφαρμογή.

ΠΑΙΔΙΚΈΣ ΡΥΘΜΙΖΌΜΕΝΕΣ ΜΠΌΤΕΣ ΣΚΙ

Οι ρυθμιζόμενες μπότες σκι είναι μια εξαιρετική επιλογή για να τις χρησιμοποιείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι μπότες του σκι μπορούν να ρυθμιστούν χειροκίνητα μεταξύ 4 - 6 μεγεθών ανάλογα με τη μάρκα. Αυτό είναι ιδανικό όταν τα πόδια των παιδιών σας μεγαλώνουν γρήγορα ή θέλετε να τις χρησιμοποιήσετε για άλλο παιδί. Οι ρυθμιζόμενες μπότες σκι είναι κατάλληλες για αρχάριους και μεσαία επίπεδα, αλλά δε θεωρούνται μπότες σκι επιδόσεων.

ΜΠΌΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΎ ΣΚΙ JUNIOR

Οι αγωνιστικές μπότες σκι Junior είναι για παιδιά που συμμετέχουν σε αγώνες σκι ή σε προπονήσεις με ένα χιονοδρομικό σύλλογο. Οι μπότες σκι έχουν σκληρή κάμψη, καθώς οι σκιέρ πηγαίνουν με μεγάλες ταχύτητες, και οι πόρπες είναι κατασκευασμένες από μέταλλο για πρόσθετη αντοχή.

Αν δεν είστε σίγουροι για το πώς η κάμψη της μπότας επηρεάζει το σκι σας, τότε δείτε το θέμα Ποιό flex μπότας σκι πρέπει να επιλέξω;

Το νούμερο ένα κομμάτι προστασίας του σκι για τα παιδιά είναι το κράνος. Αν θέλετε να δείτε τη συλλογή μας, ρίξτε μια ματιά εδώ Παιδικά κράνη σκι.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις