×
Μενού

Ρόδες για Inline Rollers

  Φίλτρα
Brands
Διάμετρος ρόδας
Σκληρότητα ρόδας
Ρουλεμάν
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 2

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Ρόδες για inline rollers από PU

Οι περισσότερες ρόδες για inline rollers είναι φτιαγμένες από πολυουρεθάνη (PU), ένα είδος ανθεκτικού καουτσούκ που δίνει καλό κράτημα. Οι ρόδες από καουτσούκ είναι ανθεκτικές και δε φθείρονται τόσο εύκολα όσο οι ρόδες από πλαστικό, οι οποίες είναι πιο ευαίσθητες και τείνουν να ραγίζουν. Στη SkatePro θα βρείτε μόνο ρόδες από καουτσούκ επειδή θέλουμε να σας προσφέρουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα.

Το μέγεθος της ρόδας μετράει - Ρόδες για inline rollers για διαφορετικές δραστηριότητες

Σχεδόν όλες οι ρόδες για inline rollers έχουν πλάτος 24 mm, έτσι όταν θα θελήσετε να αντικαταστήσετε τις ρόδες σας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα ταιριάζουν με τα rollers σας στο πλάτος. Όσον αφορά τη διάμετρο της ρόδας, πρέπει να ταιριάζει με το τι δραστηριότητα θα κάνετε. Πρέπει επίσης να σιγουρευτείτε ότι η διάμετρος που θέλετε να διαλέξετε ταιριάζει με τους άξονες σας. Στις ρόδες για inline rollers ισχύουν τα παρακάτω:

  • TΌσο μεγαλύτερη είναι η διάμετρος, τόσο πιο εύκολα θα μπορείτε να διατηρήσετε την ταχύτητα σας..
  • The smaller the wheel diameter, the more maneuverable the roller blades will be.

We recommend the following sizes:

  • City / βόλτες: 80-84 mm
  • Fitness: 90mm και ίσως και μέχρι 100-110 mm (setups με 3 ρόδες)
  • Speed: 90-125 mm
  • Roller hockey: 72-80 mm

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τις ρόδες, όπως για το durometer, το κράτημα και την αναπήδηση μπορείτε να διαβάσετε τον οδηγό μας "Ρόδες - ορολογία".

Notice:
It will appear in the specifications on the product pages whether the inline skate wheels are sold with or without bearings as well as the quantity.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις