×
Μενού

BMX Γάντια

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Μέγεθος

Tι είναι τα γάντια BMX;

Η χρήση ενός ζευγαριού καλών γαντιών BMX παίζει σημαντικό ρόλο είτε ασχολείστε με το freestyle BMX, είτε με αγώνες, είτε με το dirt jumping. Τα γάντια είναι λεπτά και εύκαμπτα, ώστε να έχετε πλήρη επιδεξιότητα στα δάχτυλα και τους αντίχειρες, αλλά είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υφάσματα, όπως συνθετικό δέρμα και πολυεστέρα, για να προστατεύουν τα χέρια σας από τραυματισμούς όταν πέφτετε. Τα καλύτερα γάντια BMX έχουν επίσης ιδιότητες πρόσφυσης στα δάχτυλα ή τις παλάμες. Αυτό βελτιώνει τον έλεγχό σας στα φρένα, το τιμόνι και βοηθά τους freestylers με τις περιστροφές.

Άλλα χαρακτηριστικά που θα βρείτε στα γάντια ποδηλάτου BMX περιλαμβάνουν οπές εξαερισμού για να μην ιδρώνουν τα χέρια σας και ενισχυμένες περιοχές αντίχειρα για μεγαλύτερη αντοχή.

Το σωστό μέγεθος για γάντια BMX για ενήλικες και νέους

Ένα ζευγάρι γάντια BMX με καλή εφαρμογή θα σας προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και έλεγχο κατά την οδήγηση του ποδηλάτου σας. Αν είναι πολύ μεγάλα ή πολύ μικρά, κινδυνεύετε να χάσετε την επιδεξιότητα που χρειάζεστε για το κράτημα, τα κόλπα και το φρενάρισμα. Τα μεγέθη διατίθενται σε νεανικά και XS - XL, και συνήθως υπάρχει πίνακας μεγεθών για το κάθε προϊόν για να σας βοηθήσει με τις μετρήσεις. Ένα νέο ζευγάρι γάντια πρέπει να εφαρμόζει σφιχτά, αλλά όχι πολύ σφιχτά όταν τα φοράτε για πρώτη φορά. Με την πάροδο του χρόνου θα υπάρχει κάποιο τέντωμα σε αυτά, ενώ ορισμένα μοντέλα διαθέτουν κλείσιμο με βέλκρο για ακόμα καλύτερη εφαρμογή.


Όταν πέφτετε, ένα άλλο συνηθισμένο μέρος του σώματος που προσκρούει τακτικά είναι τα γόνατα. Θα πρέπει επίσης να προστατεύονται καλά, γι' αυτό ελέγξτε τα προστατευτικά γόνατος BMX.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις