×
Μενού

Επιαγκωνίδες και προστατευτικά αγκώνα

  Φίλτρα
Brands
Μέγεθος

Γιατί να αγοράσετε επιγονατίδες;

Τα προστατευτικά αγκώνων είναι προστατευτικός προστατευτικός εξοπλισμός που φοριέται στους αγκώνες για να προστατεύει τους πατινέρ από μώλωπες ή σπασμένα οστά. Οι ανεπιθύμητες πτώσεις μπορούν πάντα να συμβούν και τα προστατευτικά αγκώνων για πατινάζ συνιστώνται πάντα στους αρχάριους και τους προχωρημένους πατινέρ που μαθαίνουν νέα κόλπα. Τα καλά προστατευτικά σας επιτρέπουν να κινείστε ελεύθερα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν το χέρι σας σε όποια θέση κι αν βρίσκεται.

Χρειάζομαι προστατευτικά αγκώνα για το Roller Skating και το Inline Skating;

Συνιστάται πάντα να προστατεύετε τους αγκώνες σας όταν εκτελείτε δραστηριότητες υψηλής έντασης. Πολλοί άνθρωποι συχνά παραμελούν τη σημασία της προστασίας των αγκώνων τους. Εάν τραυματίσετε την άρθρωση του αγκώνα σας, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μην αναστρέψιμη βλάβη. Να θυμάστε ότι τα προστατευτικά αγκώνων αποτελούν μόνο ένα κομμάτι προστατευτικού εξοπλισμού, οπότε θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο πρόσθετου εξοπλισμού για να είστε πλήρως προστατευμένοι.

Επιλέγοντας τα σωστά προστατευτικά αγκώνα

Τι είδους μαξιλάρι αγκώνα πρέπει να πάρετε; Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν αγοράζετε προστατευτικά αγκώνα είναι ότι πρέπει να αισθάνεστε άνετα όταν τα φοράτε. Το λάστιχο γύρω από τον αγκώνα σας θα χαλαρώσει τελικά με την πάροδο του χρόνου. Τα καλά προσαρμοσμένα προστατευτικά αγκώνα δεν πρέπει να περιορίζουν το εύρος της κίνησής σας, γι' αυτό είναι σημαντικό να αγοράσετε το σωστό μέγεθος. Τα κλασικά σχεδιασμένα επιθέματα προσαρμόζονται πάνω από τα ρούχα σας, διαθέτουν συμπαγή σχέδια και επιπλέον προστατευτικό αφρό. Τα επιθέματα επίπεδου σχεδιασμού είναι φτιαγμένα για να φοριούνται κάτω από το πουκάμισό σας, αν δε θέλετε να είναι ορατά.

Αν ψάχνετε για ένα πλήρες σετ εξοπλισμού ασφαλείας, ελέγξτε τα προστατευτικά καρπού, τα κράνη και τα προστατευτικά γόνατος.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις