×
Μενού

Επιαγκωνίδες και προστατευτικά αγκώνα

  Φίλτρα
Brands
Μέγεθος

Γιατί να αγοράσετε επιαγκωνίδες;

Το κεφάλι, οι καρποί και οι αγκώνες είναι τα τέσσερα σημεία του σώματος που δέχονται τα περισσότερα χτυπήματα όταν πέφτουμε. Σε αυτήν την κατηγορία, θα βρείτε διάφορες επιαγκωνίδες για ασφάλεια και προστασία. Πολλοί, δε θεωρούν σημαντική τη χρήση επιαγκωνίδας αλλά αν τραυματιστεί η άρθρωση του αγκώνα σας, το πρόβλημα θα είναι χρόνο.

Περιορίζουν οι επιαγκωνίδες τις κινήσεις σας;

Οι επιαγκωνίδες που κυκλοφορούσαν στην αγορά μέχρι και πριν μερικά χρόνια ήταν αρκετά άβολες και περιόριζαν τις κινήσεις του χρήστη.

Σήμερα, οι επιαγκωνίδες είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή εφαρμογή και να προσφέρουν άνεση και ελευθερία κινήσεων. Επίσης φτιάχνονται πλέον από υλικά που επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει κι έτσι μπορείτε να τις φοράτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Κάποια μοντέλα - όπως αυτά της G-Form - είναι επίπεδα για να μπορείτε να τα φοράτε κάτω από τη μπλούζα σας χωρίς να φαίνονται.

Εμείς στη SkatePro, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε πάντα προστατευτικά (κράνος, επιαγκωνίδες, επικαρπίδες, επιγονατίδες). Αν ψάχνετε ένα ολοκληρωμένο σετ με προστατευτικά, τότε ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την κατηγορία.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις