×
Μενού

Αναρτήσεις για Skateboard

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Τι είναι οι αναρτήσεις skateboard;

Τα risers για skateboard, επίσης γνωστά ως riser pads ή skateboard truck risers, είναι σκληρά πλαστικά εξαρτήματα που βοηθούν στην αποφυγή του δαγκώματος των τροχών και σας δίνουν μεγαλύτερη απόσταση κατά την οδήγηση. Προσθέτετε τα μαξιλαράκια ανύψωσης του skateboard μεταξύ της ρόδας και της σανίδας, αυξάνοντας έτσι το ύψος της σανίδας σας από το έδαφος. Το δάγκωμα των τροχών μπορεί να είναι επικίνδυνο και επίσης επιζήμιο για τη σανίδα σας, οπότε η απόκτηση ενός ζευγαριού risers είναι μια απλή και προσιτή λύση για την αποφυγή αυτού του προβλήματος.

Τα risers για πατίνια συχνά συγχέονται με τα μαξιλαράκια κρούσης για skateboard. Τα risers είναι κατασκευασμένα από πλαστικό και έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν το ύψος του σανίδας σας αποτρέποντας τα δαγκώματα των τροχών. Εν τω μεταξύ, τα μαξιλαράκια κλονισμού είναι συνήθως κατασκευασμένα από καουτσούκ ή πυκνό αφρό με στόχο την απορρόφηση των κρούσεων και τη μείωση των κραδασμών κατά το skating.

Τι μέγεθος αναρτήσεων skateboard χρειάζομαι;

Το μέγεθος της ανάρτησης που θα χρειαστείτε εξαρτάται από το μέγεθος των τροχών και το ύψος του trucks σας. Για παράδειγμα, αν οδηγείτε μια ρύθμιση με μεγαλύτερες ρόδες και έχετε χαμηλά ή μεσαία truck, τότε πιθανότατα θα χρειαστείτε παχύτερα αναρτήσεις. Σε γενικές γραμμές όμως, αν οι ρόδες σας είναι μικρότερες από 54 mm, τότε πιθανότατα δε θα χρειαστείτε αναρτήσεις. Υπάρχουν τρία συνηθισμένα μεγέθη των αναρτήσεων: 1/8" (3,175 mm), 1/4" (6,35 mm) και 1/2" (12,7 mm), ανάλογα με το πόση απόσταση θέλετε.

Να θυμάστε ότι αν προσθέτετε αναρτήσεις, θα πρέπει να προμηθευτείτε υλικό που είναι αρκετά μακρύ για τη νέα σας ρύθμιση. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε το σωστό μέγεθος, ρίξτε μια ματιά στον Οδηγό αγοράς για μπουλόνια και μαξιλαράκια ανύψωσης για skateboard.

Το άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας είναι τι σχήμα μαξιλαριών θέλετε: ορθογώνια ή γωνιακά. Το ορθογώνιο είναι το κλασικό σχέδιο και είναι πιο συνηθισμένο στα skateboards. Τα γωνιακά ή σφηνωμένα risers αλλάζουν τη γωνία των φορτηγών, επομένως, έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο στο στυλ οδήγησης. Η χρήση γωνιακών αναρτήσεων είναι πιο συνηθισμένη για cruisers και longboards.

Αν χρειάζεστε μερικά νέα παξιμάδια και βίδες για το νέο σας στήσιμο, ελέγξτε τη σειρά μας σε υλικό για skateboard.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις