×
Μενού

Ανταλλακτικά - Πεταλιέρες

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Τελειοποιήστε την εγκατάστασή σας με εξαρτήματα πεταλιέρας BMX

Συνδέοντας τα πεντάλ με το ποδήλατο, η μανιβέλα είναι αυτό που χρησιμοποιείτε για να δημιουργήσετε κίνηση προς τα εμπρός στο BMX σας. Αν και μπορείτε να αγοράσετε ένα ολόκληρο σετ πεταλιέρας, αν θέλετε απλώς να κάνετε μια μικρή προσαρμογή ή αναβάθμιση της διάταξής σας, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο αγοράς μεμονωμένων εξαρτημάτων.

Τα εξαρτήματα που συνθέτουν ένα σετπεταλιέρας περιλαμβάνουν τους βραχίονες της μανιβέλας BMX, τα μπουλόνια της μανιβέλας και έναν άξονα. Οι βραχίονες της πεταλιέρας - οι μοχλοί στους οποίους προσαρμόζεται το πεντάλ σας - παίζουν μεγάλο ρόλο στην εμπειρία οδήγησης και διατίθενται σε διάφορα μήκη. Μην ξεχνάτε επίσης τα μπουλόνια σας. Είναι πάντα καλό να έχετε μερικά στη διάθεσή σας σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνετε επείγουσες επισκευές.

Τι είναι η άτρακτος στο BMX;

Ένα από τα πιο σημαντικά εξαρτήματα της πεταλιέρας σας είναι ο άξονας. Η άτρακτος είναι ο περιστρεφόμενος άξονας στον οποίο συνδέονται οι πεταλιέρες και βρίσκεται στο κάτω μέρος του μπράτσου.

Οι άξονες BMX δεν έχουν όλοι το ίδιο μέγεθος και διατίθενται σε 19 mm, 22 mm και 24 mm. Ο άξονας διαμέτρου 19 mm είναι ιδανικός για οδήγηση σε ράμπες, μονοπάτια καθώς και για οδήγηση στο δρόμο. Ο άξονας διαμέτρου 22 mm είναι ισχυρότερος από τον άξονα 19 mm και είναι ιδανικός για υψηλότερα drops και άλεση. Η διάμετρος 24 mm έχει γίνει πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και μπορεί να αντέξει οτιδήποτε θέλετε να κάνετε με το BMX σας.

Σημειώστε, όποιο μέγεθος άξονα και αν θέλετε να επιλέξετε, πρώτα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει με το υπόλοιπο σετ πεταλιέρας σας.

Θέλετε να αποκτήσετε ολόκληρο το σετ; Ελέγξτε την επιλογή μας σε στροφάλους BMX.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις