×
Μενού

Snowboards

  Φίλτρα
Brands
Μήκος
Φύλο
Επίπεδο
Riding Style
Φάρδος
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 2

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Λόγοι για να αγοράσετε Snowboard

Η αγορά ενός snowboard μπορεί να είναι μια πολύ αξιόλογη επένδυση αν σκοπεύετε να επισκέπτεστε συχνά τα βουνά. Σας δίνει τον έλεγχο να αποκτήσετε ακριβώς τον τύπο snowboard που θέλετε. Η εύρεση μιας σανίδας με το σωστό μήκος, πλάτος και που ταιριάζει με το στυλ οδήγησής σας μπορεί να κάνει τη διαφορά στην εμπειρία σας στο snowboarding. Ως μπόνους, μπορείτε να επιλέξετε τα γραφικά και το σχέδιο στη σανίδα, κάτι που δεν είναι δυνατό όταν νοικιάζετε.

Ποιο Snowboard είναι το κατάλληλο για μένα;

Υπάρχουν 4 κατηγορίες snowboard για να διαλέξετε. Κάθε κατηγορία είναι σχεδιασμένη για οδήγηση σε διαφορετικές περιοχές του βουνού. Υπάρχουν επίσης παιδικά snowboard που είναι κατάλληλα για το μέγεθος.

ALL MOUNTAIN SNOWBOARDS

Είναι ιδανικά για ένα ευρύ φάσμα συνθηκών χιονιού και διαφορετικού εδάφους. Σας δίνουν πλήρη έλεγχο και πρόσφυση κατά την οδήγηση στην πίστα και είναι ικανά να χειριστούν χιόνι εκτός πίστας στις πλαγιές. Είναι επίσης μια καλή επιλογή για αρχάριους και για όλους τους χρήστες.

FREERIDE SNOWBOARDS

Αισθάνεται άνετα σε βαθιά πούδρα, αλλά μπορεί να χειριστεί συνθήκες σε πιο σταθερό χιόνι. Συνήθως έχουν κατευθυντικό σχήμα για την καλύτερη επίπλευση σε βαθύ χιόνι. Οι σανίδες χιονιού για πούδρα βρίσκονται επίσης σε αυτή την κατηγορία, καθώς έχουν πολλά παρόμοια χαρακτηριστικά.

SPLITBOARDS

Τα splitboard snowboards είναι κατασκευασμένα για snowboarding εκτός πίστας, στο backcountry. Αυτά τα snowboards χωρίζονται στη μέση και λειτουργούν ως δύο σκι για την ανάβαση και επανασυνδέονται για την κατάβαση. Απαιτούνται ειδικές δέστρες και πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο από έμπειρους αναβάτες.

FREESTYLE SNOWBOARDS

Γνωστά και ως park snowboards, είναι φτιαγμένα για διασκέδαση στο snowpark ή για jibbing στο πλάι της πίστας. Άλλη μια ευέλικτη επιλογή, παρόμοια με τα all mountain snowboards. Συνήθως έχουν twin tips και είναι κοντά για πιο παιχνιδιάρικη αίσθηση.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για Αγορά snowboards για περισσότερη βοήθεια σχετικά με την επιλογή snowboard.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις