×
Μενού

Σανίδες Snowboard & Εξοπλισμός Snowboarding

  Φίλτρα
Brands
Μήκος
Φύλο
Επίπεδο
Riding Style
Φάρδος
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 3

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Διαφορετικά είδη snowboards

Τα snowboards και γενικά ο εξοπλισμός snowboard έχει εξελιχθεί σημαντικά από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν τα πρώτα downhill snowboards. Όλες οι μεγάλες εταιρείες snowboard επικεντρώνονται στις δέστρες, στο flex, στο σχήμα, στη διάρκεια και στο design. Τα τελευταία χρόνια, πολλά snowboards είναι rocker ή camber και έτσι είναι πολύ πιο σταθερά και “συγχωρούν” πιο εύκολα τυχόν λάθη. Αλλά ποιο είναι το καλύτερο snowboard για σας;

Twintip snowboard

Το twin-tip snowboard είναι ιδανικό για το πάρκο και για κόλπα αλλά είναι και μια παιχνιδιάρικη σανίδα για τη πίστα. Η μύτη και η ουρά είναι πανομοιότυπες και οι δέστρες είναι κεντραρισμένες, οπότε είναι το ίδιο εύκολο να κάνετε snowboard και από τις δύο πλευρές αλλά και να προσγειώνεστε όταν κάνετε κόλπα.

All mountain snowboard

Οι σανίδες snowboard all mountain είναι - όπως λέει και το όνομά τους - είναι κατάλληλες για όλο το βουνό. Το σχήμα τους μοιάζει με αυτό του twintip snowboard αλλά οι δέστρες, το flex και το σημείο ισορροπίας είναι λίγο προς τα πίσω, Αυτός ο τύπος snowboard είναι καλή επιλογή για τους περισσότερους καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού, στις πίστες, εκτός πίστας αλλά και στο πάρκο.

Powder snowboard

Τα powder ή freeride snowboards είναι κατασκευασμένα για απάτητο και μαλακό χιόνι εκτός πίστας. Το σχήμα τους μοιάζει συνήθως με το σχήμα της σανίδας για surf. Η σανίδα είναι αρκετά φαρδιά κι έτσι είναι πιο εύκολο να παραμείνετε στην επιφάνεια του χιονιού.

Μεγάλη ποικιλία σε σανίδες snowboard και εξοπλισμό

Προσφέρουμε πολλές διαφορετικές επιλογές σε σανίδες και εξοπλισμό για snowboards από τις καλύτερες εταιρείες της αγοράς. Εδώ θα βρείτε downhill snowboards, snowboards για πάρκο, piste και off-piste.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις