Χαρούμενη ημέρα Αγίου Βαλεντίνου
Προσφορές και εκπτώσεις  -  Προβολή προσφορών
×
Μενού

Skateboard Decks

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Πλάτος deck
Μήκος deck
Υλικό deck
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 8

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Υλικό κατασκευής και πλάτος στα skateboard decks

Το είδος ξύλου που χρησιμοποιείται περισσότερο στην κατασκευή των decks είναι το σφενδάμι επειδή είναι ευέλικτο και ανθεκτικό. Τα περισσότερα skateboard decks αποτελούνται από 7 συμπιεσμένα φύλλα ξύλου (7-ply).

Για να επιλέξετε το σωστό πλάτος, σιγουρευτείτε ότι η μύτη του παπουτσιού σας πάει λίγο πιο πέρα από το deck. Με αυτόν τον τρόπο, θα είναι πολύ πιο εύκολο να ελέγχετε τη σανίδα σας. Από την άλλη, το deck δεν πρέπει να είναι πολύ στενό αλλιώς θα δυσκολευτείτε στην ισορροπία και μπορεί να πάθετε “shoe bite” (όταν η άκρη του παπουτσιού σας ακουμπάει στην άσφαλτο), να χαλάσετε τα παπούτσια σας και να χάσετε την ισορροπία σας.

Η ιστορία του kicktail deck

Όταν τα πρώτα skateboards εμφανίστηκαν στην αγορά, όλα τα decks ήταν επίπεδα. Για να βελτιώσει τα skateboard decks ώστε ελέγχονται πιο εύκολα στα κόλπα, ο Larry Stevenson εφηύρε το kicktail. Αν δείτε ένα skateboard deck σήμερα, θα προσέξετε ότι και οι δύο άκρες έχουν μία ανοδική καμπύλη - αυτά είναι τα kicktails που δίνουν το pop. Το 1969, ο Larry Stevenson πατένταρε το διπλό kicktail.

Εκφραστείτε με το skateboard deck σας

Δείτε τη μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε σε skateboard decks. Σε αντίθεση με τα complete skateboards, τα decks πωλούνται χωρίς ρόδες, trucks και άξονες. Έτσι, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας μοναδικό skateboard. Κάποια από τα skateboard decks μας πωλούνται με griptape, αλλά τις περισσότερες φορές πρέπει να αγοράσετε το griptape ξεχωριστά.

Γιατί να μην απολαμβάνετε το skateboard σας και μέσα στο σπίτι; Με την τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων που διαθέτουμε μπορείτε να διαλέξετε μια σανίδα και να διακοσμήσετε με δημιουργικό τρόπο τους τοίχους σας, ή να τη μετατρέψετε σε ράφια. Έτσι, μπορείτε να προσθέσετε μια πινελιά skate στο χώρο σας!

Στον κόσμο του skateboard, είναι πολύ συχνό φαινόμενο τα brands να συνεργάζονται με ανερχόμενους καλλιτέχνες και να δημιουργούν μοναδικές σανίδες σε διάφορα στυλ. Μπορείτε λοιπόν να βρείτε το skateboard που σας ταιριάζει και που εκφράζει το προσωπικό σας στυλ.

Για να μάθετε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά των skateboard decks, όπως το χρώμα, το μέγεθος και τα αξεσουάρ, ρίξτε μια ματιά στην περιγραφή του κάθε προϊόντος.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις