×
Μενού

Inline Rollers για Γυναίκες

Ανδρικά|Γυναικεία|Παιδικά
  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Μέγεθος παπουτσιού
Διάμετρος ρόδας
Επίπεδο δεξιότητας

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Γυναικεία inline rollers για όλα τα γούστα

Σε αυτή τη σελίδα, θα βρείτε inline rollers για γυναίκες και κορίτσια σε πολλά σχέδια και για διάφορες χρήσεις. Διαθέτουμε rollers για fitness, για την πόλη και για διασκέδαση σε πολλά διαφορετικά μοντέλα και χρώματα για να βρείτε σίγουρα το ζευγάρι που σας ταιριάζει.

Γυναικεία inline rollers με μικρότερες ρόδες

Οι μικρότερες ρόδες είναι κατάλληλες για αρχάριους και μεσαίου επιπέδου και για μικρότερες αποστάσεις στην πόλη ή για απλές βόλτες.

  • Συνιστούμε ρόδες με διάμετρο 80-84 mm για την πόλη και για αρχάριους / μεσαίου επιπέδου.

Αν είστε αρχάρια, σας προτείνουμε να ξεκινήσετε με μικρότερες ρόδες. Έτσι τα rollers θα έχουν χαμηλότερο κέντρο βάρους οπότε θα είναι πιο ευκίνητα και θα είναι πιο εύκολο να ισορροπήσετε. Επίσης, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα rollers σας ως μεταφορικό μέσο τότε πάλι θα πρέπει να επιλέξετε μικρότερες ρόδες. Με τις μικρότερες ρόδες θα είναι πιο εύκολο να στρίψετε και να σταματήσετε, πράγμα που θα σας χρησιμεύσει στους δρόμους με κίνηση όπου θα συναντήσετε πολλά εμπόδια.

Rollers inline για γυναίκες: Go fitness

Οι μεγαλύτερες ρόδες είναι κατάλληλες για fitness και μεγαλύτερες αποστάσεις. Με τις μεγαλύτερες ρόδες θα είναι πιο εύκολο να διατηρήσετε την ταχύτητα σας και δε θα χρειαστεί να ξοδέψετε πολλή ενέργεια. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορείτε να διανύσετε μεγάλες αποστάσεις με πολλή περισσότερη άνεση.

  • Συνιστούμε ρόδες μεγέθους 84-90 mm, αλλά μπορείτε να πάτε μέχρι και 110 mm αν σας ενδιαφέρει η ταχύτητα.

Δεν είστε σίγουρη για το ακριβές μέγεθος; Αν έχετε πολλά χρόνια να κάνετε rollers αλλά θέλετε να πάρετε rollers για γυμναστική, σας προτείνουμε να επιλέξετε ρόδες 90 mm. Ίσως να είναι λίγο πιο δύσκολο να ισορροπήσετε καθώς το κέντρο βάρους είναι πιο ψηλά, αλλά με λίγη εξάσκηση θα εξοικειωθείτε και θα μπορέσετε να ακονίσετε τις δεξιότητες σας. Είναι σίγουρο ότι μόλις συνηθίσετε τις μεγάλες ρόδες, θα τις προτιμάτε για την μεγάλη ταχύτητα που προσφέρουν.

Υπάρχει διαφορά στα unisex και στα γυναικεία inline rollers;

Από τη στιγμή που τα rollers σας κάνουν και είναι άνετα, δεν έχει σημασία αν είναι ανδρικά ή unisex. Γενικά, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στα ανδρικά και τα γυναικεία rollers πέρα από τα σχέδιο. Υπάρχουν κάποιοι κατασκευαστές όμως που προτείνουν το ίδιο μοντέλο σε γυναικεία και ανδρική έκδοση σχεδιασμένο για την ανατομία του κάθε φύλου. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα ανδρικά και γυναικεία rollers διαφέρουν στο φάρδος, το σχήμα και το ύψος της μπότας:

  • Τα inline rollers για γυναίκες είναι πιο στενά σε σχέση με τα ανδρικά rollers καθώς συνήθως οι γυναίκες έχουν πιο λεπτά πόδια από τους άνδρες. Το σχήμα τους ακολουθεί το περίγραμμα των ποδιών σας και σας προσφέρει καλύτερη εφαρμογή. Βέβαια αν έχετε φαρδιά πόδια, είναι καλύτερο να επιλέξετε unisex rollers.
  • Το ύψος της μπότας στα γυναικεία inline rollers είναι χαμηλότερο απ’ ό,τι στα ανδρικά, καθώς η γάμπα στις γυναίκες είναι χαμηλότερα σε σχέση με τους άνδρες. Αν λοιπόν αγοράσετε unisex ή ανδρικά inline rollers, δώστε σημασία στο ύψος της μπότας και σιγουρευτείτε ότι είναι άνετη. Δε θα πρέπει να πιέζονται πολύ οι γάμπες σας γιατί μετά θα δυσκολευτείτε να τα δέσετε. Αν όμως η εφαρμογή είναι καλή, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μην τα επιλέξτε είτε είναι unisex είτε είναι ανδρικά.

Να θυμάστε όμως ότι οι ανδρικές μπότες είναι μεγαλύτερες από τις γυναικείες, οπότε θα πρέπει να επιλέξετε ένα νούμερο μικρότερο. Αν ας πούμε φοράτε στα 41 στα γυναικεία inline rollers, το νούμερο σας στα unisex είναι το 40.

Άξονες για γυναικεία inline rollers

Δε χρειάζεται να ασχοληθείτε πολύ με τους άξονες εκτός κι αν έχετε πολλή εμπειρία και θέλετε να μειώσετε τους χρόνους σας ή αν είστε πάνω από 80 κιλά.

Τα περισσότερα inline rollers για γυναίκες που διαθέτουμε έχουν άξονες από αλουμίνιο ενώ κάποιοι άξονες είναι από μικτά υλικά. Γενικά, οι άξονες από αλουμίνιο είναι πιο ανθεκτικοί. Επίσης, είναι και πιο δύσκαμπτοι και έτσι μεταφέρουν καλύτερα την ενέργεια και έχουν περισσότερη κατευθυντική σταθερότητα στις μεγάλες ταχύτητες. Αν είστε πάνω από 80 κιλά, οι άξονες από αλουμίνιο είναι καλύτερη επιλογή. Σε αντίθεση, αν επιλέξετε άξονες από μικτά υλικά που είναι πιο μαλακοί, θα χάνετε πολλή ενέργεια κάθε φορά που ξεκινάτε.

Αν έχετε απορίες σχετικά με το ποια rollers να επιλέξετε, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον οδηγό αγοράς inline rollers.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις