×
Μενού

Surfskates

Τι είναι τα Surfskates;

Τα surfskates, γνωστά και ως surf skateboards, είναι σανίδες που σας επιτρέπουν να "σερφάρετε" σε σκληρές επιφάνειες. Τα surfskates έχουν ως στόχο να φέρουν την καλύτερη και πιο γνήσια αίσθηση του σερφ στους δρόμους, όπου τόσο οι προχωρημένοι όσο και οι αρχάριοι σέρφερ μπορούν να εξασκηθούν στην κίνηση του σερφ. Το surfskate είναι πολύ διασκεδαστικό για όλες τις ικανότητες, αλλά απαιτεί λίγο περισσότερη εξάσκηση σε σύγκριση με το skateboarding και το longboarding.

Πώς λειτουργούν τα Surfskates;

Τα surf skateboards θα σας προσφέρουν μια πολύ διαφορετική εμπειρία οδήγησης σε σύγκριση με τα παραδοσιακά skateboards και longboards. Τα surfskates διαθέτουν ένα ειδικό φορτηγό στο μπροστινό μέρος της σανίδας, το οποίο συνοδεύεται από έναν προσαρμογέα surf skate. Αυτό αυξάνει την ικανότητα στροφής του surfskate επιτρέποντας ένα πολύ μεγαλύτερο εύρος κίνησης και πιο σφιχτές, ομαλές στροφές.

Χάρη σε αυτόν τον σχεδιασμό, με ένα surfskate θα είστε σε θέση να αντλείτε κατά μήκος του δρόμου χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε το πόδι σας. Αν έχετε εμπειρία στο σερφ, θα διαπιστώσετε ότι η αίσθηση είναι παρόμοια με αυτή που έχετε στο νερό, και η χρήση ενός surfskate μπορεί να αποτελέσει χρήσιμη εξάσκηση για το σερφ.

Επιλέγοντας το σωστό Surfskate για εσάς

Η επιλογή του σωστού surfskate εξαρτάται από το ύψος, το βάρος και την εμπειρία σας. Σε γενικές γραμμές, όσο μεγαλύτερο είναι το ύψος και το βάρος σας, τόσο μακρύτερο πρέπει να είναι το surfskate σας. Εάν μόλις ξεκινάτε την περιπέτειά σας με το surfskate και έχετε μικρή εμπειρία από skateboarding ή longboarding, τότε μια μακρύτερη σανίδα θα σας προσφέρει περισσότερο έλεγχο και σταθερότητα. Οι skaters με μεγαλύτερη εμπειρία και όσοι εξασκούνται για τα κύματα μπορούν να επιλέξουν μια σανίδα που απαιτεί μια πιο λεπτή ισορροπία.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το surfskating; Ελέγξτε τον οδηγό μας Surfskating για αρχάριους.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις