Χαρούμενη ημέρα Αγίου Βαλεντίνου
Προσφορές και εκπτώσεις  -  Προβολή προσφορών
×
Μενού

Προστατευτικά για Πατίνια

Τα κατάλληλα προστατευτικά θα σας βοηθήσουν να γίνετε καλύτεροι riders

Ο προστατευτικός εξοπλισμός για πατίνια δεν χρησιμεύει μόνο για να σας προστατεύει από τραυματισμούς.

Τα προστατευτικά όπως το κράνος, οι επιγονατίδες και οι επικαρπίδες θα σας δώσουν την αυτοπεποίθηση να κάνετε όλο και πιο προχωρημένα κόλπα επειδή ακριβώς θα ξέρετε ότι είστε ασφαλείς σε περίπτωση που πέσετε.

Ακόμα κι αν δε κάνετε πατίνι σε ράμπες, μπάρες, quarter pipes ή στο skate park, ο σωστός προστατευτικό εξοπλισμός είναι απαραίτητος.

Γιατί όμως; Απλώς επειδή τα προστατευτικά θα μειώσουν τον κίνδυνο να τραυματιστείτε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ridάρετε περισσότερο αντί να περιμένετε να αναρρώσετε από τραυματισμούς.

Λοιπόν, τι προστατευτικά να επιλέξω;

Το αν θα επιλέξει κάποιος να που θα επιλέξει κάποιος, είναι καθαρά θέμα προσωπικής επιλόγής. Εμείς στη SkatePro, προτείνουμε να φοράτε κράνος.

Προτείνουμε επίσης να φοράτε κράνος του skate αντί για κράνος ποδηλάτου όταν κάνετε πατίνι. Τα κράνη skate είναι περισσότερο ανθεκτικά στα χτυπήματα και είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προστατεύουν και το πίσω μέρος του κεφαλιού σας.

Επίσης, συνιστούμε πάντα να φοράτε επιαγκωνίδες και επιγονατίδες όταν κάνετε πατίνι.

Προστατευτικά για επιπλέον ασφάλεια

Ίσως να έχετε παρατηρήσει ότι πολλοί riders φοράνε προστατευτικά μασελάκια, μπορεί να έχετε αναρωτηθεί και γιατί τα φοράνε. Ο λόγος είναι ότι όταν κάνετε κόλπα, είναι πολύ πιθανόν να προσγειωθείτε άτσαλα και να χτυπήσετε το πρόσωπό σας στο τιμόνι. Οπότε, ένα μικρό έξοδο μπορεί να σας γλιτώσει από έναν επίπονο τραυματισμό.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις