×
Μενού

Grips BMX

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Μήκος grip / λαβής
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 2

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Βρείτε τα κατάλληλα grips BMX για το τιμόνι σας

Τα grips BMX (ή αλλιώς λαβές BMX) είναι σημαντικά για να έχετε καλό έλεγχο του τιμονιού σας. Πολλοί προτιμούν συνήθως τα μαλακά grips γιατί απορροφούν τους κραδασμούς κι έτσι προστατεύουν καλύτερα τα χέρια του ποδηλάτα σε μεγάλα τραντάγματ και κραδασμούς.

Οι προσωπικές προτιμήσεις παίζουν μεγάλο ρόλο στην επιλογή grips. Έτσι πολλοί riders που κάνουν BMX freestyle τείνουν να δοκιμάζουν πολλά διαφορετικά μοντέλα πριν καταλήξουν σε κάποιο συγκεκριμένο brand ή μοντέλο.

Θα δείτε ότι πολλοί riders αλλάζουν συχνά τις λαβές BMX του ποδηλάτου τους. Τα ιδρωμένα χέρια, ιδρώτας, τα άλματα, το τιμόνι που μπορεί να είναι βρώμικο, τα πεσίματα, η βροχή, όλα αυτά συντελούν στο να φθαρούν πιο γρήγορα τα grips σας.

Ένα καινούριο και λειτουργικό σετ με grips θα σας βοηθήσει να έχετε καλό κράτημα και τριβή όταν κρατάτε το τιμόνι σας και να έχετε καλές επιδόσεις. Αν δεν έχετε καθόλου ή έχετε πολύ λίγη τριβή, θα σας είναι δύσκολο να κάνετε κόλπα. manuals και bar spins.

Tips για να βάλετε τα grips BMX

Οι περισσότεροι BMX riders, θα συμφωνήσουν ότι είναι εκνευριστικά δύσκολο να μπουν οι λαβές BMX στο τιμόνι. Το λάστιχό τους είναι τόσο μαλακό που έχει πολλή μεγάλη τριβή. Αν θέλετε να αγοράσετε καινούριες λαβές, έχουμε μερικά tips που θα σας βοηθήσουν να σας τις βάλετε πιο εύκολα.

  • Αεροσυμπιεστής – χρησιμοποιήστε ένα αεροσυμπιεστή για να φυσήξετε αέρα ανάμεσα στο τιμόνι και στις λαβές έτσι ώστε να γλιστράνε πιο εύκολα.
  • Tire ups (δεματικά καλωδίων) – βάλτε 4 tire ups στα grips για να μπορέσουν να γλιστρήσουν καλύτερα οι λαβές πάνω στο τιμόνι, θα μπορέσετε να αφαιρέσετε εύκολα τα tire ups μόλις περαστούν οι λαβές.
  • Καθαριστικό για τζάμια ή άλλα υγρά που εξατμίζονται γρήγορα – βάλτε λίγο καθαριστικό τζαμιών ή οινόπνευμα πάνω στις λαβές και στο τιμόνι και οι λαβές θα γλιστρήσουν πιο εύκολα.
SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις