×
Μενού

Μπότες Σκι Ανδρικές

  Φίλτρα
Brands
Μέγεθος
Φάρδος μπότας
Flex
Τύπος Μπότας
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 2

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Μπότες σκι ανδρικές με τέλεια εφαρμογή

Έχουμε όλοι ακούσει ιστορίες για σκιέρ που πηγαίνουν πρώτη φορά στο βουνό και αναγκάζονται να κάνουν διαλείμματα κάθε τρεις και λίγο επειδή οι μπότες τους είναι πολύ άβολες, χάνοντας έτσι πολύτιμο χρόνο από την εκμάθηση.

Αυτό συμβαίνει όταν νοικιάζετε μπότες που έχουν φορεθεί από πάρα πολλούς και έχουν χάσει εφαρμογή τους. Φυσικά το να έχετε άβολες μπότες σκι δεν είναι ιδανικό, όταν το μόνο που θέλετε είναι να περάσετε όμορφα στην εκδρομή σας. Χρειάζεστε μπότες σκι με σωστή εφαρμογή για να αισθάνεστε άνετα και να έχετε την αυτοπεποίθηση να κατακτήσετε τις πίστες!

Επειδη το εξωτερικό μέρος της μπότας σκι αποτελείται από ένα σκληρό κέλυφος, είναι σημαντικό το εσωτερικό να έχει καλή και άνετη εφαρμογή. Στην ουσία οι μπότες σκι πρέπει να κάνουν τρία πράγματα: να είναι άνετες, να κρατάνε τα πόδια σας ζεστά και να μεταφέρουν τις κινήσεις σας στα σκι.

Η υψηλή ποιότητα σημαίνει συνήθως τέλεια εφαρμογή

Οι μπότες σκι καλής ποιότητας έχουν καλή εφαρμογή από την αρχή και με τον καιρό προσαρμόζονται στο σχήμα του ποδιού σας για ακόμα καλύτερη εφαρμογή. Έχουμε μεγάλη ποικιλία μπότες σκι για άνδρες από διάφορες εταιρείες όπως Salomon, Nordica, Alpina και πολλές άλλες για να βρείτε το μοντέλο που σας ταιριάζει.

Βρείτε το ιδανικό flex για τις ανδρικές μπότες σκι

Συνήθως οι μπότες σκι έχουν έναν αριθμό στο πλάι πχ. 90 ή 110. Αυτός ο αριθμός δείχνει το flex της μπότας. Το flex μετράει τη σκληρότητα της μπότας. Όσο πιο μεγάλος είναι ο αριθμός, τόσο περισσότερες τεχνικές δεξιότητες πρέπει να έχετε. Αν είστε αρχάριοι, σας συνιστούμε να επιλέξετε μπότες με χαμηλό flex που συγχωρούν πιο εύκολα τυχόν λάθη..

Αν δεν είστε σίγουροι για το ποιες είναι οι κατάλληλες μπότες για σας, ρίξτε μια ματιά στον Οδηγό αγοράς για μπότες σκι

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις