Χαρούμενη ημέρα Αγίου Βαλεντίνου
Εμφάνιση προϊόντων  -  Κάντε κλικ εδώ
×
Μενού

Complete Skateboards

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Πλάτος deck
Μήκος deck
Σκληρότητα ρόδας
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 4

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Skateboards για αρχάριους και complete skateboards για προχωρημένους

Τα complete skateboards είναι ιδανικά αν ξεκινάτε τώρα το skate και ψάχνετε για τη πρώτη σας σανίδα ή αν δε θέλετε να τη συναρμολογήσετε μόνοι σας. Ένα complete skateboard είναι επίσης καλή επιλογή αν είστε πιο προχωρημένοι - έχουμε complete setups για αρχάριους, μεσαίου επιπέδου και προχωρημένους.

Το complete skateboard είναι ήδη συναρμολογημένο και θα μπορέσετε να κάνετε skate σχεδόν αμέσως αφού το βγάλετε από το κουτί. Δε χρειάζεται να σκεφτείτε να πάρετε ξεχωριστά ανταλλακτικά όπως ρόδες, trucks και άλλα. Όταν αποκτήσετε περισσότερη εμπειρία πάνω στη σανίδα και θελήσετε να τη φτιάξετε όπως εσείς θέλετε, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το κάθε κομμάτι ώστε να φτιάξετε ένα skateboard σύμφωνα με το δικό σας στυλ και ανάγκες. Μέχρι τότε, σας προτείνουμε να πάρετε ένα έτοιμο, complete skateboard.

Φτιάξτε το δικό σας complete skateboard

Όταν αγοράζετε ένα complete skateboard δε χρειάζεται να επιλέξετε συγκεκριμένο setup. Τα περισσότερα ανταλλακτικά είναι συμβατά μεταξύ τους και είναι εύκολο να τα αντικαταστήσετε - μπορείτε να βρείτε οδηγούς στη σελίδα μας για το πώς να αντικαταστήσετε το κάθε ανταλλακτικό.

Αν επιλέξετε να αγοράσετε ένα complete skateboard μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλα τα κομμάτια / ανταλλακτικά ταιριάζουν μεταξύ τους και ότι κάποιος, κάπου επέλεξε το κάθε κομμάτι με πολλή σκέψη.

Τέλος, το να αγοράσετε ένα complete skateboard είναι πολύ πιο οικονομικό από το να αγοράσετε το κάθε κομμάτι ξεχωριστά.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις