×
Μενού

Roller Skis

  Φίλτρα
Brands
Τύπος Roller Ski
Υλικό αξόνα
Μέγιστο βάρος αναβάτη

Rollerskis για να γυμνάσετε όλο το σώμα

Τα rollerskis είναι στην ουσία σκι με ρόδες. Με τα rollerskis γυμνάζετε όλο το σώμα και ταυτόχρονα απολαμβάνετε τη βόλτα σας στη φύση. Επίσης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξασκήσετε την ισορροπία σας και το συντονισμό των κινήσεως ενώ ταυτόχρονο έχετε την αίσθηση ότι κινείστε πάνω στο χιόνι. Με τα μοντέρνα rollerskis έχετε σχεδόν ακριβώς την ίδια αίσθηση με τα cross country skis και είναι πολύ καλός τρόπος να εξασκηθείτε αγώνες σκι όπως το Vasaloppet, ακόμα κι αν η περιοχή που μένετε δεν έχει πολύ χιόνι.

Είναι ένας αποτελεσματικός και ήπιος τρόπος άσκησης σε σχέση με το τρέξιμο, ειδικά αν έχετε κάποιο τραυματισμό καθώς οι αρθρώσεις δεν επιβαρύνονται.

Here you will find a great selection of rollerskis for all levels, which will give you the true on-snow feeling all year around.

Εδώ θα βρείτε πολλές διαφορετικές επιλογές σε rollerskis για όλα τα επίπεδα, που θα σας δώσουν την αίσθηση χιονιού όλες τις εποχές.

Είστε αρχάριοι με τα rollerskis;

Χρειάζεται κάποια εξάσκηση μέχρι να συνηθίσετε τα rollerskis, οπότε είναι σημαντικό να βρείτε ένα σημείο απ’ όπου δε θα περνάνε αυτοκίνητα και δε θα έχει εμπόδιο. Οι δρόμοι με χαλίκια και οι δασικοί δρόμοι είναι πολύ καλή επιλογή όταν θα κάνετε rollerski για πρώτη φορά. Τέλος, σας προτείνουμε να φορέσετε τουλάχιστον κράνος και επιγονατίδες.

Σήμερα, υπάρχουν πολλοί σύλλογοι rollerskis, όπου μπορείτε να εξασκηθείτε μαζί με άλλους αρχάριους.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις