Χαρούμενη ημέρα Αγίου Βαλεντίνου
Εμφάνιση προϊόντων  -  Κάντε κλικ εδώ
×
Μενού

Τιμόνια Πατίνια για Κόλπα

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Συμβατό με
Εξωτερική διάμετρος τιμονιού
Ύψος τιμονιού
Υλικό τιμονιού
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 2

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Μονοκόμματα τιμόνια για πατίνια για κόλπα - γερά και ανθεκτικά

Μπορείτε να βρείτε τιμόνια σε πολλά διαφορετικά χρώματα και σχέδια για να ξεχωρίζει το πατίνι σας αλλά και σε διαφορετικά μεγέθη που να ταιριάζουν με το ύψος σας και το riding style σας. Όλα τα τιμόνια που θα βρείτε σε αυτή τη σελίδα είναι μονοκόμματα- είναι φτιαγμένα δηλαδή από ένα μόνο κομμάτι πράγμα που τα κάνει πολύ πιο γερά και ανθεκτικά από ό,τι τα πατίνια με πτυσσόμενα τιμόνια.

Standard vs. oversized τιμόνια για πατίνια

Πριν αγοράσετε τιμόνι για το πατίνι σας, θα πρέπει πρώτα να αποφασίσετε αν θέλετε ένα standard τιμόνι (κανονικού μεγέθους) ή ένα oversized τιμόνι (μεγάλου μεγέθους).

  • Τα standard τιμόνια έχουν εξωτερική διάμετρο 32mm και εσωτερική διάμετρο 28mm.
  • Τα oversized τιμόνια έχουν εξωτερική διάμετρο 35mm και εσωτερική διάμετρο 28mm ή 32mm.

Το μέγεθος που θα επιλέξετε έχει να κάνει με το προσωπικό σας γούστο. Αν αγοράσετε όμως oversized τιμόνι με εσωτερική διάμετρο 32mm, μη ξεχάσετε ότι θα χρειαστείτε πιρούνι με συμπίεση HIC.Τα oversized τιμόνια με εσωτερική διάμετρο 28mm, είναι συμβατά με standard.

Τιμόνι από αλουμίνιο, ατσάλι ή τιτάνιο;

Τα oversized τιμόνια με εσωτερική διάμετρο 32mm είναι συχνά φτιαγμένα από ατσάλι. Τα τιμόνια από ατσάλι είναι λίγο πιο βαριά αλλά είναι και πολύ γερά και ανθεκτικά οπότε κρατάνε και περισσότερο.

Τα oversized τιμόνια με εσωτερική διάμετρο 28mm είναι συχνά φτιαγμένα από αλουμίνιο. Τα τιμόνια από αλουμίνιο είναι ελαφριά αλλά δεν είναι τόσο γερά όσο τα τιμόνια από ατσάλι. Το ότι είναι ελαφριά όμως, σας διευκολύνει να κάνετε κόλπα στον αέρα και είναι γενικά μια πολύ καλή επιλογή για πάρκο.

Τέλος, έχουμε τα τιμόνια από τιτάνιο. Όπως και τα άλλα δύο είδη,τα τιμόνια από τιτάνιο υπάρχουν και σε standard και σε oversized μέγεθος. Το μεγάλο πλεονέκτημά τους είναι ότι είναι και ελαφριά και ανθεκτικά. Είναι βέβαια η πιο ακριβή επιλογή, αλλά είναι μια επένδυση που αξίζει να κάνετε.

Τιμόνια σε σχήμα Y ή T

Τα τιμόνια για πατίνια βγαίνουν σε δύο βασικούς σχήματα, Τ και Υ. Επίσης, υπάρχουν πολλές άλλες παραλλαγές αυτών των σχημάτων. Το τιμόνι σε σχήμα Υ έχει- όπως λέει και το όνομά του- σχήμα του γράμματος Υ και αποτελείται από τρία ή παραπάνω κομμάτια συγκολλημένα σε σχήμα Υ. Το τιμόνι σε σχήμα Τ αποτελείται από δύο κομμάτια συγκολλημένα σε σχήμα Τ. Κάποια Τ-τιμόνια είναι ενισχυμένα στο crossbar για περισσότερη ανθεκτικότητα. Κάποια τιμόνια για πατίνια για κόλπα έχουν backsweep (που σημαίνει ότι το τιμόνι κάνει καμπύλη προς τα πίσω) όπως και πολλά τιμόνια για ποδήλατα. Το αν θα επιλέξετε τιμόνι με backsweep ή χωρίς είναι θέμα στυλ, γούστου και προσωπικής προτίμησης.


Δείτε σε αυτή τη σελίδα τις πολλές επιλογές σε τιμόνια για πατίνια για κόλπα και αναβαθμίστε το πατίνι σας. Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για τα τιμόνια, μπορείτε να διαβάσετε τον οδηγό για τιμόνια- πατίνια για κόλπα.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις