×
Μενού

Speeds Skates / Speed Rollers

  Φίλτρα
Brands
Μέγεθος παπουτσιού
Διάμετρος ρόδας

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Επιλέξτε τα κατάλληλα speed skates

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία speed skates (ή αλλιώς speed rollers) στην αγορά. Αν χρειάζεστε rollers για μεγάλες ταχύτητες αλλά όχι απαραίτητα για speed skating, μπορείτε να επιλέξετε rollers με στήριξη στον αστράγαλο και μικρότερες ρόδες από αυτές των speed skates. Τα speed skates έχουν πολύ μεγάλες ρόδες, για να μπορέσετε να αναπτύξετε μεγάλη ταχύτητα. Ο άξονας τους είναι πολύ πιο μακρύς από τη μπότα, έχουν στενή εφαρμογή και δεν έχουν πολλή εσωτερική ενίσχυση. Επίσης, η μπότα δεν έχει πολλή στήριξη στον αστράγαλο για να μπορείτε να έχετε την ειδική τεχνική που χρειάζεται για το speed skating. Ένα άλλο χαρακτηριστικό της μπότας στα speed skates είναι ότι μοιάζει πολύ περισσότερο με παπούτσι.

Οι ρόδες για τα speed skates είναι ειδικά κατασκευασμένες για για μεγάλες ταχύτητες. Πέρα από το ότι είναι πολύ μεγάλες, είναι και αρκετά σκληρές με στενό πέλμα για να μην έχουν πολλή επαφή με το δρόμο. Έτσι δίνουν στα rollers πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Τι μπορώ να κάνω με τα speed rollers;

Το speed skating γίνεται παγοπέδιλα και με speed skates. Στον πάγο λεγεται speed skating ενώ αν χρησιμοποιείτε speed rollers, ο σωστός όρος είναι inline speed skating ή inline racing. Μπορείτε να κάνετε inline speed skating σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Συνήθως το inline speed skating σε εξωτερικό χώρο, γίνεται στα πλαίσια αγώνα. Βέβαια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε speed rollers και αν απλώς θέλετε να κάνετε rollers με μεγάλη ταχύτητα και να δοκιμάσετε τα όριά σας.

Πέρα από speed skates, εδώ μπορείτε να βρείτε και εξαρτήματα και ανταλλακτικά όπως μπότες, ρόδες, άξονες για speed rollers αλλά ακόμα και speed skates για παιδιά.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις