×
Μενού

Inline Speed Skates

  Φίλτρα
Brands
Μέγεθος παπουτσιού
Διάμετρος ρόδας

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Τι είναι τα Speed Skates;

Τα inline speed skates είναι σχεδιασμένα για έμπειρους σκέιτερ με αυτοπεποίθηση, οι οποίοι θέλουν να κινούνται όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Τα ρόλλερ speed skates έχουν σχεδιαστεί για ταχύτητα και απόδοση και όχι για άνεση. Τα συγκεκριμένα ρόλλερ είναι γνωστά για τις μεγάλες ρόδες τους και τους σκελετούς τους, οι οποίοι είναι μακρύτεροι από τις μπότες. Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός θα σας βοηθήσει να επιτύχετε υψηλές ταχύτητες γρηγορότερα.

Τα ρόλλερ speed skates είναι σφιχτά και διαθέτουν λίγη επένδυση, με αποτέλεσμα ο εξαιρετικά σκληρός σχεδιασμός τους να σας επιτρέπει να έχετε μεγάλη μεταφορά ισχύος. Τα inline speed skates είναι επίσης μακρύτερα από τα υπόλοιπα είδη ρόλλερ. Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός σας παρέχει περισσότερη σταθερότητα και σας επιτρέπει να φτάσετε υψηλότερες ταχύτητες. Επιπλέον, οι μπότες έχουν χαμηλότερη κοπή στον αστράγαλο, το οποίο θα σας δώσει την αίσθηση ενός κανονικού παπουτσιού και θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο άνετα κινήσεις και ταυτόχρονα θα κάνει εύκολη τη μεταφορά της δύναμης.

Ποιά Inline Speed Skates πρέπει να επιλέξω;

Όταν επιλέγετε ρόλλερ είναι σημαντικό να διαλέξετε κάποια που να έχουν σφιχτή και άνετη εφαρμογή. Όταν αγοράζετε καινούριες μπότες θα έχουν ήδη επάνω ρόδες, ωστόσο πολλοί σκέιτερ θέλουν να προσαρμόσουν τις ρόδες με βάση το δικό τους στυλ. Το μέγεθος στις ρόδες εξαρτάται από εσάς και κυμαίνεται συνήθως από 90 mm έως 125 mm.

Τα inline speed skates χρησιμοποιούνται συνήθως για αγώνες σε μικρές αποστάσεις. Εάν θέλετε να κάνετε μεγάλες αποστάσεις, τότε ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε να επιλέξετε ένα ζευγάρι Ρόλλερ Αντοχής. Ομοίως, εάν θέλετε να κάνετε ρόλλερ με πιο σταθερό ρυθμού, τότε ρίξτε μια ματιά στα Inline Ρόλλερ, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για γυμναστική και άσκηση.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα speed skates; Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό για Αγορά Speed Skate.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις