×
Μενού

Κράνη Πατίνια για Κόλπα

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Μέγεθος
Ρυθμιζόμενο μέγεθος
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 3

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Προστατέψτε το κεφάλι σας και αποκτήστε αυτοπεποίθηση με ένα κράνος για πατίνι

Ένα χτύπημα στο κεφάλι είναι πολύ πιο σοβαρή υπόθεση σε σχέση με άλλους τραυματισμούς και γι'αυτό ακριβώς το λόγο θα πρέπει να φοράτε κράνος όταν κάνετε πατίνι.

Το κράνος για πατίνι δε χρησιμεύει μόνο όταν κάνετε κόλπα, άλματα στο skate park ή grinds στο δρόμο. Το κράνος είναι απαραίτητο και στις βόλτες και στις μετακινήσεις σας.

Δε φοράνε μόνο οι αρχάριοι κράνος για πατίνι- πολλοί επαγγελματίες φορούν κράνος επειδή γνωρίζουν ότι μία διάσειση μπορεί να τους θέσει εκτός αθλήματος για πολύ καιρό.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είμαστε πιο ήρεμοι και ήσυχοι όταν ξέρουμε ότι είμαστε ασφαλείς. Ένα κράνος για πατίνι θα σας δώσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση να δοκιμάσετε τα όριά σας.

Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να επικεντρωθείτε στο να μάθετε καινούρια κόλπα χωρίς να φοβάστε.

Επιλέξτε ένα κράνος για πατίνι αντί για κράνος ποδηλάτου

Αν και τα κράνη για πατίνι έχουν πολλά κοινά με τα κράνη ποδηλάτου, σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα κράνος για πατίνι για τους παρακάτω λόγους:

Τα κράνη για πατίνια είναι περισσότερο ανθεκτικά από τα κράνη για ποδήλατο, τα οποία πρέπει να αντικαταστήσετε μετά από κάθε χτύπημα.

  • Τα κράνη για πατίνι έχουν ειδικό σχήμα που προστατεύει και το πίσω μέρος του κεφαλιού σας σε αντίθεση με τα κλασικά κράνη ποδηλάτου
  • Όλα τα κράνη αυτής της κατηγορίας έχουν πιστοποίηση EN 1078 και είναι εγκεκριμένα για skate, rollers, πατίνι και ποδήλατο.
SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις