×
Μενού

Πατάκια BMX / Pegs

  Φίλτρα
Brands
Διάμετρος άξονα
Μήκος peg
Υλικό
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 2

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Grinds με ένα ζευγάρι πατάκια BMX

Τα πατάκια (ή pegs) είναι βασικό εξάρτημα του BMX freestyle. Σκεφτείτε πώς θα μπορούσατε να κάνετε feeble ή smitih grind χωρίς αυτά! Τα πατάκια BMX χρησιμοποιούνται κυρίως στο street και στο park, οπότε μπαίνουν μόνο σε ποδήλατα BMX freestyle. Τα πατάκια ΒΜΧ χρειάζονται αν θέλετε να κάνετε grind σε πεζούλια και μπάρες και μπαίνουν στους άξονες.

Ατσάλι vs. πλαστικό! Τι πατάκια BMX να επιλέξω;

Τα πατάκια BMX που θα βρείτε σε αυτήν την κατηγορία είναι είτε από ατσάλι, είτε από πλαστικό. Τα ατσάλινα pegs είναι ιδανικά για riding street BMX, όπου κάνουμε grinds σε μπάρες και πεζούλια. Τα πατάκια από ατσάλι είναι βαριά, γερά και ανθεκτικά.

Τα πλαστικά πατάκια BMX είναι πιο ελαφριά και τα επιλέγουν κυρίως οι park riders. Δεν είναι τόσο βαριά όσο τα ατσάλινα αλλά ούτε τόσο ανθεκτικά. Από την άλλη, με τα πλαστικά pegs γλιστράτε πολύ καλά πάνω στο αλουμίνιο και σε άλλα υλικά πάνω στα οποία τα pegs από ατσάλι δε γλιστράνε τόσο εύκολα.

Φροντίστε και συντηρήστε τα πατάκια BMX

Και μια συμβουλή: μη ξεχνάτε να γυρίζετε τα pegs σας μια στο τόσο για να κρατήσουν περισσότερο.

Αν κάνετε πολλά grinds, ίσως να χρειαστείτε και ένα ζευγάρι hubguards για να προστατεύσετε τους άξονες σας. Δείτε τη μεγάλη μας ποικιλία σε hub guards ποιότητας εδώ..

Σημειώστε ότι για να τοποθετήσετε τα πατάκια θα χρειαστείτε τα παρακάτω εργαλεία!

  • Καστάνια
  • Καρυδάκι 15mm, 17mm ή 19mm
  • Κλειδί Άλεν 5mm
SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις