×
Μενού

Accessories

Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 2

Ποιος είναι ο καλύτερος εξοπλισμός για θαλάσσια σπορ;

Ο εξοπλισμός θαλάσσιων σπορ, γνωστός και ως αξεσουάρ σερφ, είναι απαραίτητος για κάθε λάτρη της σανίδας που περνάει τη μέρα του στην παραλία. Τα πόντσο αλλαγής ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, καθώς όχι μόνο παρέχουν προστασία από τον καυτό ήλιο ή τους κρύους ανέμους, αλλά σας επιτρέπουν να αλλάζετε άνετα το μαγιό σας. Κάθε καλός ιστιοσανίδας φέρει μαζί του ένα σετ εργαλείων επισκευής, ειδικά αν χρησιμοποιείτε φουσκωτές σανίδες.

Μεταξύ των εργαλείων θαλάσσιων σπορ, μια νέα βαλβίδα φουσκώματος ή ξεφουσκώματος μπορεί να σώσει την ημέρα σας στην παραλία. Μπορείτε εύκολα να αντικαταστήσετε τη βαλβίδα στη σανίδα stand up paddle σας με ένα υλικό πλήρωσης ρητίνης και να ξεκινήσετε να βγαίνετε στο νερό. Ένα χρηματοκιβώτιο κλειδιών είναι η απόλυτη λύση για τη φύλαξη κλειδιών σε εξωτερικούς χώρους κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων σερφ. Μπορεί να τοποθετηθεί στην αποθήκη ή στο όχημά σας χωρίς να φοβάστε την κλοπή.

Ποια είναι τα καλύτερα αξεσουάρ θαλάσσιων σπορ για το αυτοκίνητό μου;

Δεν έχουν όλοι οι λάτρεις των θαλάσσιων σπορ το προνόμιο να βουτήξουν στο νερό απευθείας από το σπίτι τους. Αν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο για να φτάσετε στον προορισμό σας, σκεφτείτε να εξοπλιστείτε με μια πετσέτα για το κάθισμα του αυτοκινήτου, ιμάντες οροφής ή έναν οδηγό ροπής. Ακόμη και αν είστε βρεγμένοι και αμμώδεις, οι αδιάβροχες πετσέτες καθίσματος αυτοκινήτου σας επιτρέπουν να πηδήξετε στο αυτοκίνητό σας και χωρίς προβλήματα.

Οι ιμάντες οροφής είναι η βέλτιστη επιλογή αν δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε τις σανίδες σας στο αυτοκίνητό σας. Θα σας επιτρέψουν να μεταφέρετε τον εξοπλισμό σας ακόμη και κατά τη διάρκεια ανώμαλων διαδρομών. Ένα εργαλείο για τον οδηγό ροπής είναι απαραίτητο για όλους τους σέρφερ που ταξιδεύουν. Θα σας βοηθήσει να προσαρμόσετε τον εξοπλισμό σας στην οροφή του αυτοκινήτου σας εύκολα.

Ψάχνετε για πρόσθετο εξοπλισμό; Ελέγξτε τις σελίδες μας Προστασία για θαλάσσια σπορ και Υγρές στολές.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις