×
Μενού

Αξεσουάρ για Wetsuit/Στολή

Διατηρήστε τη στολή σας σε άριστη κατάσταση

Η ύπαρξη αξεσουάρ στολής βοηθά να διατηρήσετε τη στολή σας σε άριστη κατάσταση. Οι στολές καταδύσεων είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένα για να διαρκέσουν, αλλά η ύπαρξη του σωστού εξοπλισμού θα αυξήσει τη διάρκεια ζωής της στολής σας και θα διασφαλίσει ότι αποδίδει σαν καινούργια. Τα συνηθισμένα εξαρτήματα που πρέπει να έχετε μαζί σας περιλαμβάνουν ένα κιτ επισκευής στολής, ένα καθαριστικό στολής και ένα πόντσο για σερφ.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι να καθαρίζετε τη στολή σας με τον σωστό τρόπο, καθώς η απλή τοποθέτησή της στο πλυντήριο μπορεί να καταστρέψει την ελαστικότητα της στολής. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε σαμπουάν για νεοσύλλεκτες στολές το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να λειτουργεί σε νεοπρένιο. Αυτό θα διασφαλίσει ότι η στολή σας θα παραμείνει μαλακή και λεία.

Τι είναι τα Surf Ponchos;

Ένα αξεσουάρ που δεν μπορεί να λείπει από την παραλία είναι το πόντσο για σερφ ή το πόντσο για αλλαγή στολής. Αυτό το χαλαρό, άνετο ρούχο χρησιμοποιείται για να σας κρατάει ζεστούς πριν και μετά τη συνεδρία σερφ σας, καθώς και όταν αλλάζετε. Συχνά είναι κατασκευασμένα από φθαρτό ύφασμα - το ίδιο υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένη μια κανονική πετσέτα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να παραμείνετε άνετοι και στεγνοί.

Αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι η σανίδα σας είναι πλήρως εξοπλισμένη, τότε δείτε τη σειρά μας με ανταλλακτικά για σανίδες σερφ.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις