×
Μενού

Ρόδες Roller Ski

  Φίλτρα
Brands
Τύπος Roller Ski
Ταχύτητα ρόδας
Διάμετρος ρόδας
Φάρδος ρόδας

Κλασικές ρόδες rollerski vs. skate style

Σε αυτή την κατηγορία, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από τροχούς και προφυλακτήρες rollerski. Οι τροχοί rollerski διαφέρουν αρκετά από τις άλλες ρόδες skate που θα βρείτε στην κατηγορία τροχών μας.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε τροχούς για rollerski είναι το στυλ. Για τα rollerski, υπάρχουν δύο στυλ.

  • Κλασικό στυλ όπου κινείτε τα πόδια σας σε παράλληλη κίνηση
  • Στυλ πατίνι όπου κινείτε τα πόδια σας παρόμοια με τον τρόπο που θα κινούνταν σε ενσωματωμένα πατίνια, βάζοντας τα πόδια σε θέση ψαροκόκαλου

Οι τροχοί rollerski κλασικού στυλ είναι φαρδιές και φτιαγμένες για κύλιση στη μέση του τροχού. Οι τροχοί του πατινιού είναι στενότεροι και κατασκευασμένοι με τρόπο, όπου υπάρχει πιο ομαλή μετάβαση από το πλάι στο πλάι.

Χρειάζεστε διαφορετικούς τροχούς σκι στο μπροστινό και πίσω μέρος

Σε αντίθεση με τους τροχούς για κανονικά πατίνια ή λεπίδες, θα χρειαστείτε μόνο δύο τροχούς για κάθε σκι. Αυτή η διάταξη μιμείται τέλεια την αίσθηση ενός ζευγαριού κανονικών σκι cross country.

Ενώ ο πίσω τροχός περιστρέφεται μόνο προς μία κατεύθυνση, ο μπροστινός τροχός κινείται και στις δύο. Αυτό σας επιτρέπει να προχωρήσετε μπροστά και να αποκτήσετε όσο το δυνατόν πλησιέστερη εμπειρία στην οδήγηση cross country.

Σκληρότητα τροχών και έδαφος

Όταν αγοράζετε rollerski τροχούς, είναι επίσης σημαντικό να λάβετε υπόψη σε τι είδους έδαφος θέλετε να ρολλάρετε. Εάν θέλετε να οδηγείτε σε μονοπάτια από χαλίκι, οι τροχοί για τα rollerski σας πρέπει να είναι μαλακοί. Αυτό θα σας προσφέρει μια πιο άνετη οδήγηση αλλά και καλύτερη πρόσφυση. Ενώ, αν θέλεις να οδηγείς μόνο στην άσφαλτο, θα μπορείς να οδηγείς σε τροχούς rollerski με μεγαλύτερη σκληρότητα. Ένας πιο σκληρός τροχός θα δημιουργήσει λιγότερες τριβές στην επιφάνεια της ασφάλτου, κάτι που θα σας εξοικονομήσει αρκετή ενέργεια μακροπρόθεσμα.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις