×
Μενού

Ποδήλατα Mini BMX

Τι είναι το ποδήλατο Mini BMX;

Τα ποδήλατα Mini BMX είναι ένας τύπος BMX που χαρακτηρίζεται από το μικρό πλαίσιο και τους χοντρούς, παχουλούς τροχούς. Παρά το μέγεθός τους, τα ποδήλατα είναι κατασκευασμένα για να λειτουργούν όπως τα τυπικά freestyle BMX και μπορούν να αντέξουν σκληρά χτυπήματα.

Όπως και τα BMX κανονικού μεγέθους, οι σκελετοί για τα mini BMX είναι κατασκευασμένοι από χάλυβα Chromoly ή hi-ten steel, εξασφαλίζοντας μια ανθεκτική, μακράς διάρκειας ρύθμιση. Ωστόσο, οι μπάρες έχουν περίπου το ίδιο μέγεθος με τα μοντέλα freestyle και τα αγωνιστικά μοντέλα. Αυτό δίνει στα ποδήλατα mini BMX μια μοναδική εμφάνιση που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε στο skatepark.

Οι διαφορές μεταξύ Mini BMX και κανονικού BMX

Η μεγαλύτερη διαφορά είναι τα ελαστικά. Τα ελαστικά Mini BMX έχουν διάμετρο 10 ίντσες, ενώ τα τυπικά ελαστικά freestyle έχουν διάμετρο 20 ίντσες. Αυτή η μικρότερη διάμετρος εξασφαλίζει ότι η ρύθμιση και το κέντρο βάρους παραμένουν πιο κοντά στο έδαφος.

Επιπλέον, το πέλμα του ελαστικού έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει καλύτερη πρόσφυση όταν βρίσκεστε σε χωμάτινη πίστα και επιχειρείτε άλματα στο skatepark. Λόγω των ογκωδών τροχών τους, τα περισσότερα mini BMX διατίθενται χωρίς φρένα.

Τα οφέλη ενός Mini BMX

Η απόκτηση ενός μίνι BMX είναι βέβαιο ότι θα είναι μια επένδυση που δε θα μετανιώσετε. Τα ποδήλατα είναι ευέλικτα και κατάλληλα για όλα τα περιβάλλοντα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να εξασκηθείτε στο δρόμο, σε χωμάτινες πίστες και στο skatepark. Επιπλέον, επειδή προορίζονται να είναι μικρά, δε χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως το ξεπεράσετε εσείς ή το παιδί σας.

Έχετε ήδη ένα μίνι BMX και θέλετε να βεβαιωθείτε ότι παραμένει σε άριστη κατάσταση; Ελέγξτε τον Οδηγό συναρμολόγησης και συντήρησης Mini BMX.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις