Χριστούγεννα
Παραγγείλετε πριν απο 14 Δεκ   -  Περισσότερες πληροφορίες
×
Μενού

Ποδήλατα Mini BMX

Από το BMX στο mini BMX

Το mini BMX είναι στην ουσία μια μινιατούρα του κανονικού BMX - ότι όλα είναι σχεδιασμένα σε μικρότερη κλίμακα. Το κανονικό BMX έχει πολλές χρήσεις ενώ το mini BMX είναι κυρίως σχεδιασμένο για κόλπα.

Το αγωνιστικό ΒΜΧ είναι εμπνευσμένο από το motocross, όπου οι αθλητές αγωνίζονται με τη μηχανή τους στην πίστα. Η μόνη διαφορά στο αγωνιστικό BMX είναι ότι αντί για μηχανή oi αθλητές οδηγούν BMX. Το ΒΜΧ έγινε γενικά δημοφιλές στις αρχές της δεκαετίας του ‘70, στην Καλιφόρνια όταν τα παιδιά άρχισαν να μιμούνται το motocross με τα ποδήλατά τους. Εκείνη τη εποχή άρχισε να μεγαλώνει και η freestyle σκηνή όπου το ΒΜΧ χρησιμοποιούνταν για κόλπα. Από εκείνη τη σκηνή ξεκίνησαν και πολλά άλλα είδη ΒΜΧ όπως το Flatland το Street και το park.

Η τελευταία εξέλιξη στη βιομηχανία BMX είναι το mini BMX. Τα mini BMX είναι τόσο γερά και ανθεκτικά όσο το κανονικά BMX και έτσι είναι η ιδανική επιλογή για βόλτες στο skatepark και για κόλπα.

Πώς να κάνετε mini BMX

Η ανθεκτικότητα του mini BMX οφείλεται στο τιμόνι και στους σκελετούς τους από ατσάλι chrome steel και στα φαρδιά λάστιχα. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι και αυτά που το κάνουν και κατάλληλο για κόλπα σε διάφορες επιφάνειες. Ο ογκώδης σκελετός και τα μεγάλα λάστιχα είναι αρκετά γερά ώστε να μπορούν να κρατήσουν το ίδιο βάρος με ένα κανονικό BMX.

Το mini BMX μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από ενήλικες (παρά το μέγεθος του) και από παιδιά. Τα μικρά παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν το mini BMX για μικρές βόλτες και εύκολα κόλπα, ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά και οι ενήλικες μπορούν να κάνουν κόλπα mini BMX στο skatepark και στο δρόμο. Επίσης με το BMX mini, τα παιδιά μπορούν να εξοικειωθούν με το κανονικό BMX.

Με το mini BMX μπορείτε να κάνετε παρόμοια κόλπα με αυτά στο skate, στα πατίνια και στα aggressive rollers. Αν είστε street rider, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εμπόδια που θα βρείτε στο δρόμο, όπως σκαλιά, ράμπες, πεζούλια και άλλα. Αλλιώς, το skatepark είναι ένα πολύ καλό μέρος για να εξασκήσετε τις ικανότητές σας στο mini BMX.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις