×
Μενού

Αξεσουάρ σκούτερ & Διάφορα

  Φίλτρα
Brands

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι αξεσουάρ Pro Scooter;

Τα σωστά αξεσουάρ για σκούτερ είναι απαραίτητα για όποιον θέλει να αναβαθμίσει και να τροποποιήσει τις ρυθμίσεις του. Αυτή η κατηγορία περιέχει όλα τα αξεσουάρ σκούτερ για κόλπα και διάφορα αντικείμενα που χρειάζεστε για επαγγελματικό σκούτερ, συμπεριλαμβανομένων εργαλείων για πατίνια, bar ends και βάσεις για σκούτερ.

Ένα εργαλείο πατινάζ, επίσης γνωστό ως εργαλείο σκούτερ, θα πρέπει να είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που κάθε αναβάτης σκούτερ θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να έχει. Αυτοί οι μηχανισμοί σε σχήμα Τ είναι απαραίτητοι για τη διατήρηση της εγκατάστασής σας σφιχτά και τη στερέωση τυχόν χαλαρών βιδών.

Μπορεί επίσης να θέλετε να αναβαθμίσετε τα άκρα της μπάρας του σκούτερ σας, γνωστά και ως end plugs. Τα άκρα της μπάρας βελτιώνουν τη μακροζωία της ρύθμισής σας και εμποδίζουν την καταστροφή της μπάρας σας. Επιπλέον, οι βάσεις σκούτερ είναι μια ωραία προσθήκη στην αποθήκη σας για να εξασφαλίσετε ότι το σκούτερ σας έχει ένα σταθερό σημείο στήριξης όταν είστε έξω.

Μπορώ να συναρμολογήσω το δικό μου Pro Scooter;

Ενώ πολλά σκούτερ έρχονται προκατασκευασμένα, αν αισθάνεστε αρκετά σίγουροι, είναι δυνατόν να φτιάξετε το δικό σας σκούτερ από το μηδέν. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα σωστά εξαρτήματα και τα κατάλληλα εργαλεία για να συναρμολογήσετε την κατασκευή σας. Οι νέοι θα πρέπει να έχουν την επίβλεψη ενηλίκου κατά τη συναρμολόγηση.

Θέλετε να προσαρμόσετε την εμφάνισή σας αλλά δεν είστε σίγουροι πώς να το κάνετε; Ρίξτε μια ματιά στο Custom Scooter Builder. Διαφορετικά, αν σας αρέσει η ιδέα να συναρμολογήσετε μόνοι σας το σκούτερ σας αλλά χρειάζεστε κάποια καθοδήγηση, δείτε τον οδηγό μας για το πώς να συναρμολογήσετε ένα πατίνι για κόλπα.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις