×
Μενού

Παιδικά προστατευτικά για scooter

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Μέγεθος

Παιδικά προστατευτικά γόνατος σκούτερ δίνει εμπιστοσύνη και ασφάλεια

Όλοι θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι τα παιδιά μας προστατεύονται όσο το δυνατόν καλύτερα, ενώ τρέχουν με τα σκούτερ τους. Τα παιδικά προστατευτικά γόνατος και αγκώνα είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη προστασία (μαζί με το κράνος), καθώς αυτές είναι οι περιοχές που δέχονται τις περισσότερες επιθέσεις όταν τα παιδιά πέφτουν. Η χρήση αυτού του προστατευτικού εξοπλισμού ελαχιστοποιεί πρωτίστως τα κοψίματα, τους μώλωπες και τα σκισίματα, αλλά επιτρέπει επίσης στο παιδί σας να οδηγεί το σκούτερ του με αυτοπεποίθηση και ασφάλεια.

Άνετα και εύκολα στη χρήση παιδικά μαξιλάρια σκούτερ

Πολλοί γονείς έχουν αγοράσει μικρά μαξιλαράκια μεγέθους ενηλίκων για τα παιδιά τους για να κάνουν σκούτερ. Αν και μερικά μπορεί να "κάνουν τη δουλειά", τα κατάλληλα σχεδιασμένα μαξιλάρια για παιδιά θα είναι πολύ πιο κατάλληλα και άνετα. Εκτός από το ότι έχουν πιο ακριβές μέγεθος, τα παιδικά προστατευτικά αγκώνων και γονάτων για σκούτερ είναι κατασκευασμένα με άνετα υλικά και σχεδιασμένα ώστε να είναι εξαιρετικά απλό να τα βάζετε και να τα βγάζετε.

Πολλά από τα παιδικά προστατευτικά για σκούτερ διατίθενται σε σετ, όπου έχετε την προστασία γόνατος και αγκώνα σε ένα πακέτο. Αυτό είναι τόσο βολικό για τον γονέα όσο και ωραίο για το παιδί να έχει ένα ταιριαστό σετ προστατευτικών με σταθερό μέγεθος.

Ο παιδικός εξοπλισμός προστασίας για σκούτερ πρέπει να εφαρμόζει με ασφάλεια στο παιδί για να λειτουργεί σωστά. Καθώς το παιδί σας μεγαλώνει, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ξεπερνάει τα μεγαλύτερα μεγέθη της παιδικής προστασίας και χρειάζεται μεγέθη ενηλίκων. Αν συμβαίνει αυτό, τότε ελέγξτε την πλήρη γκάμα των προστατευτικών για σκούτερ και πατινάζ 2-pack.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις