×
Μενού

Longboards

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Longboards - Surfing πάνω σε ρόδες;

Το longboard είναι η μακρύτερη έκδοση του skateboard και έχει συνήθως μήκος μεταξύ 90-120 cm / 35-47 ίντσες. Τα longboards είναι ιδανικά cruising, racing, downhill, ή απλά να μετακινείστε. Το longboard έχει πολύ πιο μαλακή αίσθηση σε σχέση με το skate. Έχει επίσης στοιχεία σανίδας surf και είναι ιδανικό για carving και γι’ αυτό το λόγο το longboarding ονομάζεται κάποιες φορές και asphalt surfing.

Διαφορετικοί τύποι longboard

Υπάρχουν longboards με διαφορετικά σχήματα στην αγορά, το καθένα για συγκεκριμένη χρήση. Τα χαρακτηριστικά των longboard περιλαμβάνουν το σχέδιο του deck, το flex και το πώς είναι τοποθετημένα τα trucks. Σε γενικές γραμμές οι διαφορετικοί τύποι longboard είναι οι παρακάτω::

Cruiser longboards - για cruising και μετακινησεις

Τα cruiser longboards έχουν συχνά σχήμα surfboard με pintail και είναι ιδανικά για cruising και μετακινήσεις.

Carving Longboards - για pumping στην ασφαλτο

Με ένα carving longboard μπορείτε να κάνετε πολύ δυνατά pumps και η αίσθηση είναι η ίδια με το surfing ή με το να κάνετε snowboard σε απάτητο χιόνι

Dancer longboards - εκφραστε την καλλιτεχνικη σας πλευρα

Το dancer longboard είναι μία πολύ καλή σανίδα αν θέλετε να ανακαλύψετε πώς είναι να χορεύετε πάνω στη σανίδα ή αν θέλετε να εξασκήσετε την ισορροπία σας. Αυτές οι σανίδες είναι κατάλληλες και για μεγαλύτερες αποστάσεις.

Freestyle longboards - για κολπα οταν κανετε cruising

Ο τέλειος συνδυασμός για κόλπα και cruising. Σας προτείνουμε να πάρετε ένα freestyle longboard αν θέλετε να κάνετε κόλπα με τη σανίδα σας

Freeride longboards - για slides και κολπα

Στο freeride ο σκοπός είναι να κάνετε slides και κόλπα είτε σε επίπεδες επιφάνειες, είτε downhill. Το freeride έχει ομοιότητες με το downhill αλλά η βασική τους διαφορά είναι ότι στο freeride κάνετε κόλπα.

Downhill longboards - για ταχυτητα και slides

Τα downhill longboards είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να κατεβούν απότομους δρόμους με πολύ μεγάλες ταχύτητες αλλά και για όσους θέλουν μια άκαμπτη και πολύ σταθερή σανίδα.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις