×
Μενού

Skate Wax & Grind Wax

Τι είναι το κερί για skate;

Το κερί για σκέιτμπορντ, επίσης γνωστό ως κερί για κράσπεδα ή κερί για γδάρσιμο, βοηθά το σκέιτμπορντ σας να γλιστράει και να γδέρνει ευκολότερα όταν κάνετε κόλπα. Το κερί, το οποίο συνήθως κατασκευάζεται από μια βάση παραφίνης, μειώνει την τριβή και εξομαλύνει τις επιφάνειες, διευκολύνοντας την εκτέλεση ακροβατικών όπως τα 50/50 και τα boardslides.

Η χρήση κεριού μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στην εμπειρία του πατινάζ σας. Πολλές ράγες, κράσπεδα και προεξοχές γίνονται "skateable" με λίγο κερί δίνοντάς σας την ευκαιρία να κάνετε skate σε πολύ περισσότερες επιφάνειες.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το κερί πατινάζ

Το κερί για skateboard μπορεί να εφαρμοστεί κάτω από τη σανίδα σας καθώς και στις επιφάνειες που θα τρίβετε και θα γλιστράτε. Για να το εφαρμόσετε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τρίψετε λίγο στην επιφάνεια στην οποία θέλετε να κάνετε κόλπα καθώς και στο κάτω μέρος της σανίδας σας.

Με το κερί για skate, όσο περισσότερο εφαρμόζετε τόσο πιο ολισθηρή θα γίνεται η επιφάνεια (και η σανίδα σας). Επομένως, συνιστάται να ξεκινήσετε εφαρμόζοντας μικρές ποσότητες και στη συνέχεια να το δοκιμάσετε. Εάν δεν το αισθάνεστε αρκετά λείο, τότε μπορείτε πάντα να προσθέσετε περισσότερο. Αν δε χρησιμοποιείτε κερί, τότε ένας άλλος τρόπος για να προσδώσετε ομαλότητα στο deck σας είναι η τοποθέτηση Skateboard Deck Rails. Αυτά θα βοηθήσουν στη μείωση της τριβής και θα παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του καταστρώματός σας.

Θέλετε να εξασκηθείτε σε ακροβατικά στο σπίτι; Τότε ελέγξτε τη σειρά μας από ράμπες και grind ράγεςγια skateboard.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις