×
Μενού

3-pack - Boards

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Μέγεθος

Τα μαξιλαράκια 3-Pack Skate θα σας έχουν έτοιμους για το Skate Park

Η χρήση προστατευτικών για skateboard είναι απαραίτητη για την προστασία σας κατά τη διάρκεια των συνεδριών σας. Είναι εξίσου σημαντικά με το κράνος και θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε κοψίματα, μώλωπες και δυσάρεστους τραυματισμούς. Τα μαξιλαράκια είναι απαραίτητα για τους αρχάριους, αλλά συνιστώνται επίσης για τους πιο έμπειρους αναβάτες που επιχειρούν ακροβατικά υψηλότερου κινδύνου.

Με τα μαξιλαράκια για πατινάζ 3 πακέτων, αυτό συνήθως αναφέρεται σε μαξιλαράκια για τα γόνατα, τους αγκώνες και τον καρπό σας. Η απόκτηση ενός ολόκληρου σετ μαξιλαριών skate έχει πολλά πλεονεκτήματα. Είναι βολικό να το αγοράσετε, η ποιότητα και το μέγεθος θα ταιριάζουν και θα έχετε μια κομψή και συντονισμένη εμφάνιση. Το μόνο που θα χρειαστείτε τώρα είναι το κράνος σας και στη συνέχεια θα είστε έτοιμοι να κάνετε πατινάζ.

Τι μέγεθος μαξιλαριών skateboard χρειάζομαι;

Με τα μαξιλαράκια πατινάζ, επιδιώκετε να έχετε μια σφιχτή, ασφαλή εφαρμογή που να μην πιέζει υπερβολικά. Αν δεν είστε σίγουροι για το μέγεθος που θα χρειαστείτε, η χρήση μιας μαλακής μετροταινίας και του πίνακα μεγεθών του προϊόντος θα σας βοηθήσει να βρείτε τη σωστή εφαρμογή. Ωστόσο, να θυμάστε ότι πολλά μαξιλαράκια διαθέτουν ιμάντες Velcro, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε την εφαρμογή όπως θέλετε. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από διαθέσιμα μαξιλάρια, είτε πρόκειται για σκληρό κέλυφος είτε για μαλακό κέλυφος, οπότε το πώς ταιριάζουν μπορεί επίσης να εξαρτάται από το εκάστοτε προϊόν.

Πώς να καθαρίσετε τον προστατευτικό εξοπλισμό skateboard

Αξίζει να καθαρίζετε το σετ παπουτσιών σας από καιρό σε καιρό για να τα διατηρήσετε φρέσκα και να απαλλαγείτε από τυχόν άσχημες οσμές. Τα περισσότερα μαξιλάρια μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο, αλλά συνιστάται να χρησιμοποιείτε την ευαίσθητη ρύθμιση. Προσθέστε λίγο απορρυπαντικό και στη συνέχεια αφήστε το πλύσιμο να απομακρύνει τις μυρωδιές.

Αν θέλετε να προσπαθήσετε να σταματήσετε να μυρίζουν τα μαξιλάρια σας, αφήστε τα να πάρουν αέρα μετά τη χρήση ή μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε μαξιλάρια με εξαερισμό υγρασίας.

Έχετε τα μαξιλαράκια σας αλλά χρειάζεστε ένα κράνος; Δείτε την επιλογή μας σε κράνη για skateboard.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις