Χειμερινές εκπτώσεις
Τέλος σεζόν με χειμερινές εκπτώσεις   -  Χρησιμοποιήστε τον εκπτωτικό κωδικό WINTER10  -  Κάντε κλικ εδώ
×
Μενού

Μπουφάν για ski

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Μέγεθος
Τύπος
Δραστηριότητα
Φύλο
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 3

Τι είδους μπουφάν σκι χρειάζομαι;

Κάθε τύπος μπουφάν σκι έχει το δικό του σχεδιασμό και τα δικά του χαρακτηριστικά. Μπορείτε να βρείτε τις 3 κύριες κατηγορίες παρακάτω και τι να περιμένετε από αυτές.

ΜΠΟΥΦΑΝ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Τα μπουφάν σκληρού κελύφους είναι η πιο δημοφιλής επιλογή των σκιέρ και των snowboarders. Είναι εξαιρετικά αδιάβροχα, αντιανεμικά και ελαφριά λόγω του ότι το μπουφάν έχει μόνο ένα στρώμα κελύφους. Καθώς δεν υπάρχει μόνωση σε αυτά τα μπουφάν, μπορεί να φορεθεί ένα ενδιάμεσο στρώμα από κάτω για να προστεθεί η απαραίτητη ζεστασιά. Είναι επίσης κατάλληλα μπουφάν βροχής για την καθημερινή ζωή.

ΜΟΝΩΜΕΝΑ ΜΠΟΥΦΑΝ

Τα μονωμένα μπουφάν είναι παρόμοια με τα μπουφάν σκληρού κελύφους, αλλά με ένα μονωτικό στρώμα στο εσωτερικό. Αυτό είναι ιδανικό για πιο κρύες θερμοκρασίες ή για άτομα που αισθάνονται το κρύο περισσότερο από άλλους. Αυτά τα μπουφάν είναι λιγότερο διαπνέοντα και μπορούν να ζεσταθούν πολύ, ειδικά σε πιο ήπιες συνθήκες.

ΜΠΥΦΑΝ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Τα σακάκια με μαλακό κέλυφος είναι τα πιο διαπνέοντα από αυτές τις 3 κατηγορίες. Είναι κατασκευασμένα από μαλακό και ελαστικό ύφασμα που επιτρέπει στην υγρασία και τον αέρα να περνούν μέσα από το στρώμα. Παρέχουν μικρή αντίσταση στον άνεμο και το νερό και γενικά απαιτούν επιπλέον στρώματα σε κρύες συνθήκες. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως μεσαίο στρώμα όπου από πάνω φοριέται ένα μπουφάν σκληρού κελύφους.

Ελέγξτε το Mid Layers for Skiing για να δείτε περισσότερες επιλογές για να στρώσετε σωστά τον εαυτό σας για το επόμενο ταξίδι σας στο σκι.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις