×
Μενού

Decks πατίνια για κόλπα

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Μήκος deck
Πλάτος deck
Σχήμα dropout
Βάρος
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 4

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Διαλέξτε το σωστό deck

Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε decks για πατίνια για κόλπα, για όλα τα επίπεδα από αρχάριους μέχρι και προχωρημένους. Όλα τα decks που θα βρείτε σε αυτή τη σελίδα είναι κατασκευασμένα από ελαφριά και ανθεκτικά αλουμίνια.

Τα deck στα πατίνια για κόλπα είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας για να μπορείτε να κάνετε μεγάλα άλματα και κόλπα στον αέρα. Επίσης είναι και πολλά ελαφριά για να μπορείτε να κάνετε τεχνικά freestyle κόλπα.

Άλλα υλικά κατασκευής είναι το πλαστικό, το ξύλο και διάφορα είδη αλουμινίου. Στη SkatePro θα βρείτε μόνο decks από αλουμίνιο γιατί είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και ελαφριά οπότε σας βοηθάνε να κάνετε όλο και πιο προχωρημένα κόλπα χωρίς να έχετε μεγάλη φθορά.

Γενικά, δε πουλάμε ποτέ προϊόντα που δεν εμπιστευόμαστε 100 %- γι αυτό και δε θα βρείτε ποτέ σε μας decks φθηνής κατασκευής από πλαστικό και ξύλο.

Integrated decks - πατίνια για κόλπα

Όλα τα πατίνια για κόλπα είναι integrated που σημαίνει ότι έχουν ενσωματωμένο head tube και cups για να μπαίνει εύκολα το headset.

Σημείωση: Πριν αγοράσετε το deck σας σιγουρευτείτε ότι έχετε και integrated headset. Τα integrated decks είναι συμβατά μόνο με integrated headsets.

Αν δεν είστε σίγουροι για το ποιο πατίνι, headset ή deck πρέπει να διαλέξετε, τότε ρίξτε μια ματιά στον οδηγό αγοράς - deck για πατίνια και στον οδηγό αγοράς headset ή στείλτε μας ένα μήνυμα για να σας βοηθήσουμε!

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις