×
Μενού

Ρουλεμάν Longboard

  Φίλτρα
Brands
Ακρίβεια ρουλεμάν
Τύπος ρουλεμάν
Spacers

Τα ρουλεμάν Longboard μπορούν να κάνουν όλη τη διαφορά

Τα ρουλεμάν τροχών Longboard είναι τα μικρά εξαρτήματα που κάνουν τους τροχούς να περιστρέφονται στους άξονες. Η απόκτηση των σωστών ρουλεμάν είναι σημαντική - μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα και την αίσθηση ενώ οδηγείτε τη μακριά σανίδα σας.

Τα ρουλεμάν Longboard είναι καθολικά και λειτουργούν με κάθε τύπο τροχού. Είναι τα ίδια με τα ρουλεμάν skateboard, αλλά μπορεί να θέλετε να πάρετε μεγαλύτερους αποστάτες ρουλεμάν εάν έχετε μεγαλύτερους τροχούς longboard.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι όλα τα ρουλεμάν είναι πανομοιότυπα. Τα ρουλεμάν είναι κατασκευασμένα από μια σειρά υλικών, αλλά συνήθως είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα, κεραμικό ή τιτάνιο. Τα ρουλεμάν από χάλυβα είναι τα πιο παραδοσιακά και οικονομικά προσιτά, ενώ τα κεραμικά ρουλεμάν longboard συνήθως παρέχουν ταχύτερη επιτάχυνση και διαρκούν πολύ.

Επεξήγηση της βαθμολογίας ρουλεμάν ABEC

Μία από τις μεγαλύτερες αποφάσεις που πρέπει να λάβετε κατά την αγορά ρουλεμάν είναι ποια βαθμολογία ABEC να επιλέξετε. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός ABEC, τόσο πιο γρήγορα θα κυλήσει το ρουλεμάν. Ωστόσο, αυτό είναι λάθος. Η βαθμολογία ABEC είναι στην πραγματικότητα ένα μέτρο ανοχής ρουλεμάν, με όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός τόσο μεγαλύτερη είναι η ακρίβεια και η αποτελεσματικότητα του ρουλεμάν. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να σας προσφέρει μια πιο ομαλή και πιο ρευστή εμπειρία οδήγησης. Αν και αυτό μπορεί να επηρεάσει την ταχύτητα, το πόσο γρήγορα μπορεί να στρίψει ένα ρουλεμάν επηρεάζεται επίσης από άλλους παράγοντες όπως το βάρος των αναβατών.

Δεν έχουν όλα τα ρουλεμάν διαβάθμιση ABEC, ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι είναι κακώς σχεδιασμένα. Υπάρχουν πολλά ρουλεμάν υψηλής ποιότητας χωρίς βαθμό ρουλεμάν που χρησιμοποιούνται στο υψηλότερο επίπεδο επιβίβασης.

Όποια ρουλεμάν και αν έχετε, είναι σημαντικό να τα διατηρείτε καθαρά. Εάν δεν είστε σίγουροι πώς να το κάνετε αυτό, ανατρέξτε στον οδηγό μας για τον καθαρισμό και τη λίπανση ρουλεμάν.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις