×
Μενού

Aggressive Rollers

  Φίλτρα
Brands
Μέγεθος παπουτσιού
Διάμετρος ρόδας
Σκληρότητα ρόδας
Τύπος άξονα

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Aggressive rollers για κόλπα και inline freestyle

Αν θέλετε να κάνετε κόλπα με τα rollers σας ή να κάνετε freestyle, τότε τα aggressive rollers είναι η ιδανική επιλογή για σας. Τα aggressive rollers είναι ειδικός τύπος rollers για extreme κόλπα. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για grinds, slides, άλματα και διάφορα κόλπα, αλλά ταυτόχρονα είναι ανθεκτικά και γερά - ιδανικά για τις σκληρές προσγειώσεις.

Τι χαρακτηρίζει τα aggressive rollers;

Τα aggressive rollers έχουν γερές και ανθεκτικές μπότες οι οποίες αντέχουν τα χτυπήματα και τις προσκρούσεις αλλά προστατεύουν και τα πόδια σας συγχρόνως. Οι ρόδες τους είναι πολύ μικρές επειδή τα aggressive rollers είναι σχεδιασμένα για κόλπα και όχι για μεγάλες ταχύτητες. Επίσης, οι μικρές ρόδες είναι πρακτικές επειδή δε θα σας εμποδίζουν όταν κάνετε κόλπα, όπως grinding για παράδειγμα.

Τα aggressive rollers αποτελούνται από τα παρακάτω μέρη: τη μπότα, το εσωτερικό της μπότας ή liner, τα soul plates και τους άξονες όπου μπαίνουν οι ρόδες. Όλα τα μέρη είναι αφαιρούμενα, οπότε μπορείτε να τα αλλάξετε όταν φθαρούν ή χαλάσουν. Τα soul plates και οι άξονες είναι πιο εκτεθειμένα και φθείρονται πιο γρήγορα. Αντί να αλλάξετε μόνο τις ρόδες, μπορείτε να αλλάξετε ολόκληρο τον άξονα και μαζί με αυτόν και το setup για τις ρόδες. Για παράδειγμα, μπορείτε να διαλέξετε έναν άξονα freestyle με δύο ρόδες στις εξωτερικές πλευρές, που έχει περισσότερη επιφάνεια για grinding. Για να μάθετε περισσότερα για το setup στις ρόδες, μπορείτε να διαβάσετε τον οδηγό για aggressive rollers.

Τι μπορώ να κάνω με τα aggressive rollers μου;

Μεταξύ άλλων, με τα aggressive rollers μπορείτε να κάνετε rollers στο δρόμο (street skating) και στο πάρκο (park skating). Στο street, χρησιμοποιείτε ως εμπόδια καθημερινά αντικείμενα που βρίσκετε έξω όπως μπάρες και σκάλες. Είναι ένα δημιουργικό άθλημα που θέλει φαντασία, ειδικά όταν ψάχνετε ποιο θα είναι το επόμενο εμπόδιο και το επόμενο ιδανικό μέρος για κόλπα.

Στο park skate, κάνετε rollers στο skate park δηλαδή σε χώρο ειδικά σχεδιασμένο για κόλπα. Είναι συνήθως το ιδανικό μέρος για εξάσκηση και για να κάνετε κόλπα το ένα μετά το άλλο.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις