Χαρούμενη ημέρα Αγίου Βαλεντίνου
Προσφορές και εκπτώσεις  -  Προβολή προσφορών
×
Μενού

Aggressive Inline Ρόλλερ

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Μέγεθος
Μέγεθος παπουτσιού
Επίπεδο δεξιότητας

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Aggressive Inline Ρόλλερ κατασκευασμένα για κόλπα

Τα aggressive ρόλλερ είναι ένα είδος ρόλλερ τα οποία έχουν κατασκευαστεί για κόλπα και άλματα. Διαθέτουν πολύ στιβαρές και ανθεκτικές μπότες οι οποίες μπορούν να αντέξουν σκληρές προσκρούσεις και ταυτόχρονα να προστατεύσουν τα πόδια σας.

Η κατασκευή των aggressive ρόλλερ τα καθιστά ιδανικά για grinding σε ράγες και μπάρες, αλλά και για ακροβατικά. Τα aggressive ρόλλερ διαθέτουν μοντέλα με 4 ρόδες, 2 μπροστά και2 πίσω, αλλά και μοντέλα inline, με 4 ρόδες στη σειρά. Ωστόσο, τα aggressive inline ρόλλερ είναι πιο δημοφιλής επιλογή από τα δύο.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψιν όταν αγοράζετε Aggressive Ρόλλερ;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας είναι το επίπεδό σας. Μπορείτε να βρείτε aggressive ρόλλερ κατάλληλα για κάθε επίπεδο δεξιοτήτων, για αρχάριους αλλά και για επαγγελματίες. Τα aggressive ρόλλερ για αρχάριους είναι κατασκευασμένα με σκληρότερο κέλυφος μπότας για να παρέχουν περισσότερη υποστήριξη και προστασία, ενώ ορισμένα επαγγελματικά μοντέλα διαθέτουν πιο μαλακή κατασκευή μπότας. Οι πιο μαλακές μπότες είναι πιο ευέλικτες και παρέχουν καλύτερο έλεγχο και ευελιξία για ορισμένα κόλπα.

Μία ακόμη σημαντική παράμετρος είναι η ρύθμιση του σκελετού. Οι σκελετοί anti-rocker είναι το στάνταρ και κάνουν το grinding ευκολότερο σε σύγκριση με έναν επίπεδο σκελετό. Οι σκελετοί freestyle από την άλλη, σας επιτρέπουν να έχετε περισσότερη δημιουργικότητα κατά το grinding επειδή έχουν μεγαλύτερη επιφάνεια στο κέντρο.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας το μέγεθος στις ρόδες. Σε γενικές γραμμές, όσο μικρότερες είναι οι ρόδες τόσο πιο εύκολα θα μπορέσετε να εκτελέσετε τα ακροβατικά. Οι μεγαλύτερες ρόδες είναι καλύτερες για άλματα που μοιάζουν με παρκούρ στις πόλεις.

Θυμηθείτε να προστατεύσετε τα ευάλωτα σημεία του σώματός σας όταν κάνετε κόλπα και άλματα. Μπορείτε να βρείτε όλα τα προστατευτικά που διαθέτουμε στην επιλογή Προστατευτικά Για Ρόλλερ.

Aggressive Ρόλλερ vs Fitness Ρόλλερ

Οι κύριες διαφορές μεταξύ των aggressive ρόλλερ και των fitness ρόλλερ είναι το μέγεθος των τροχών, οι μπότες και ο σκελετός. Τα aggressive ρόλλερ έχουν πολύ μικρότερες ρόδες. Η συνήθης διάμετρος που έχουν οι ρόδες στα aggressive ρόλλερ είναι μεταξύ 55 mm και 80 mm. Οι ρόδες στα fitness ρόλλερ από την άλλη, έχουν διάμετρο από 80 έως 100 mm. Οι μικρές ρόδες μπορεί να μην παρέχουν αρκετή ταχύτητα, αλλά είναι πιο εύκολες για να κάνετε grind και να σας παρέχουν καλύτερη σταθερότητα.

Η κατασκευή της μπότας και του σκελετού των aggressive ρόλλερ διαφέρουν επίσης σε σχέση με τα κανονικά inline ρόλλερ. Οι μπότες των aggressive ρόλλερ διαθέτουν συνήθως ένα σκληρό πλαστικό κέλυφος, ενώ τα fitness inline ρόλλερ διαθέτουν μεγαλύτερη ποικιλία στις κατασκευές της μπότας. Το σκληρό κέλυφος στις μπότες κάνει τα aggressive ρόλλερ βαρύτερα.

Υπάρχουν επίσης κάποιες διαφορές στην κατασκευή των σκελετών. Τα fitness ρόλλερ έχουν σκελετό με επίπεδη ρύθμιση στις ρόδες, όπου όλες οι ρόδες διαθέτουν το ίδιο μέγεθος. Τα aggressive ρόλλερ διαθέτουν συνήθως αντικραδασμικό σκελετό με δύο μεγαλύτερες και δύο μικρότερες ρόδες.

Δεν είστε σίγουροι αν τα aggressive ρόλλερ είναι για εσάς; Ελέγξτε τον οδηγό μας "Τι είδους πατίνια πρέπει να επιλέξω;” για να βρείτε το τέλειο ζευγάρι για τις ανάγκες σας.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις