×
Μενού

Τσάντες Surf

  Φίλτρα
Brands

Για τι χρήση είναι μια τσάντα για σανίδα σέρφινγκ;

Οι τσάντες για σανίδες Surfboard αποτρέπουν τις ζημιές που μπορεί να υποστούν οι σανίδες σας εκτός νερού. Τα χτυπήματα στην ουρά και την επιφάνεια, η αποκόλληση και η αποτρίχωση είναι από τα πιο συνηθισμένα ατυχήματα που συμβαίνουν στις ακάλυπτες σανίδες. Επίσης, μια καλή τσάντα surf ή SUP θα εξασφαλίσει προστασία από τα στοιχεία της φύσης - κυρίως από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου και τη θερμότητα που μπορεί να κάνουν το χρώμα της σανίδας σας να ξεθωριάσει με την πάροδο του χρόνου

Υπάρχουν διαφορετικές Surfboard τσάντες;

Υπάρχουν τρεις τύποι τσαντών για σανίδες του surf - κάλτσες, τσάντες για σανίδες ημέρας και ταξιδιωτικές τσάντες. Οι κάλτσες για σανίδες surfboard είναι μαλακά και ελαφριά υφασμάτινα καλύμματα πάχους μικρότερου από δύο χιλιοστά. Οι τσάντες για σανίδες ημέρας είναι οι πιο συνηθισμένες, είναι ελαφριές, παραγεμισμένες και ιδανικές για την προστασία της σανίδας του σερφ σας. Οι ταξιδιωτικές τσάντες για σερφμπορντ έχουν πάχος δέκα χιλιοστών σε επένδυση και είναι κατάλληλες για μεγαλύτερα ταξίδια.

Τι μέγεθος τσάντας surfboard πρέπει να πάρω;

Θα πρέπει να πάρετε μια τσάντα που αποθηκεύει εύκολα και προστατεύει σωστά τη σανίδα σας. Αν είναι πολύ μικρή και στενή, η σανίδα σας θα είναι ευάλωτη σε χτυπήματα. Μια πολύ μεγάλη τσάντα θα είναι πολύ χαλαρή και θα κάνει τις σανίδες πολύ άβολες στη μεταφορά. Πριν επιλέξετε την επόμενη τσάντα για σανίδα του surf, ελέγξτε το μήκος, το πλάτος και το πάχος της σανίδας σας. Το μήκος θα καθορίσει το μέγεθος της τσάντας σας. Συνιστάται να πάρετε μια τσάντα στο ίδιο μέγεθος ή δύο ίντσες μεγαλύτερη από τη σανίδα σας.

Το πλάτος και το πάχος επηρεάζουν περισσότερο το στυλ της τσάντας που θα χρειαστείτε. Κάθε σανίδα είναι διαφορετική ανάλογα με το είδος του θαλάσσιου σπορ και αν δεν είναι προφανές το στυλ της τσάντας που θα χωρέσει η σανίδα σας, μπορείτε να συγκρίνετε τις διαστάσεις για να αποφασίσετε.

Αν ενδιαφέρεστε για άλλα αξεσουάρ για σανίδες surf, επισκεφθείτε τις σελίδες μας Αξεσουάρ surf και Προστασία για θαλάσσια σπορ.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις